Libnet.ro
UNICEF

16:31

Romania nu-si mai poate permite sa continue cu Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Romania nu-si mai poate permite sa continue cu Victor Ponta

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, este un idiot. Prin declaratiile sale provocatoare a reusit sa strice relatiile Ungariei cu Romania, Serbia, Croatia, Austria si cu mai toata Europa. continuă pe România Liberă

Croatia a anuntat ca nu mai poate primi imigranti

Croatia nu mai poate primi imigranti, a anuntat joi ministrul de Interne croat, pe fondul cresterii masive a numarului de migranti care, in incercarea de a ajunge in vestul Europei, intra pe teritoriul croat.

Croatia NU mai poate primi imigranti

Ministrul de Interne croat, Rank Ostojic, a declarat ca Croatia nu mai poate primi imigranti, pe fondul cresterii masive a numarului de migranti care, in incercarea de a ajunge in vestul Europei, intra pe teritoriul croat dupa ce Ungaria si-a inchis granita cu Serbia.

Cristoiu: Ponta l-a luat in vizor pe premierul Ungariei pentru a dovedi ca mai poate deschide gura, fara sa se trezeasca cu un dos de palma. Ramanerea lui Victor Ponta in functia de premier e un atentat la siguranta nationala!

Relatiile romano-ungare trec in aceste zile printr-unul dintre cele mai tensionate momente din ultimii 25 de ani. Tensiuni au mai existat, ele avand drept radacina actiunile iredentiste ale guvernului de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )