Libnet.ro
UNICEF

23:30

EY Romania: Piata auto din tara noastra, importanta in contextul pietei auto europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EY Romania: Piata auto din tara noastra, importanta in contextul pietei auto europene

Tara noastra continua sa aiba cea mai mica densitate a parcului auto din Uniunea Europeana UE), sub jumatate din media europeana, piata auto detinand un mare potential de dezvoltare in contextul pietei auto europene, declara Ariadna Oslobeanu, Senior Manager EY Romania, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un fost director Cosmote Romania va conduce afacerile subsidiarei Austrian Post din tara noastra

Austrian Post Group l-a numit pe Marius Bene in functia de director general al subsidiarei din Romania, Postmaster, inlocuindu-i pe Mihai Preotescu si Mihai Balaj, care conduceau impreuna operatorul postal.

Tara noastra are cel mai scazut grad de motorizare din UE

Tara noastra detine cel mai mic numar de masini raportat la 1. 000 de locuitori din Uniunea Europeana, arata un studiu realizat de Consiliul Concurentei CC) pe baza datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

O perspectiva interesanta - De ce vanzarile auto din Europa nu-si vor reveni nici dupa terminarea crizei

Piata auto europeana este in al saselea an consecutiv de scadere, insa nici cand criza economica se va termina, vanzarile de masini noi nu isi vor reveni, arata o analiza The Wall Street Journal. Europenii merg tot mai putin cu masina, nu o mai considera un simbol atat de important de statut, iar imbatranirea populatiei inseamna mai putini potentiali clienti pentru masinile noi, sustine publicatia. Intra in articol pentru a vedea o perspectiva interesanta, nu foarte optimista, insa cu mari sanse de implinire.

Cod Galben de NINSOARE in noua judete din tara. Doua drumuri nationale, blocate de zapada. Iata cum se circula in Pasul Oituz

UPDATE - Romania este sub vreme extrema, la inceput de octombrie. Este cod galben de ninsori in noua judete din tara: Covasna, Brasov, Harghita, Suceava, Bacau, Vrancea, Neamt, Buzau si.

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

Industriile chimica, farmaceutica si auto inregistreaza o crestere a riscului de credit

Companiile din tara noastra active in industria chimica, cea farmaceutica si din domeniul auto inregistreaza un risc la creditare in crestere, potrivit unui comunicat de presa al Coface.

Tara noastra are rata de angajare de 60% si o rata a somajului stabila

Romania are o rata de angajare de 60%, una dintre cele mai scazute din Europa, in acelasi timp inregistrand o rata a somajului stabila, atat in perioada de boom, cat si in cea de criza, potrivit lui Alberto Leyton, task team manager la Banca Mondiala, citat de Mediafax.

Tichetele de masa, printre cele mai raspandite beneficii extra salariale oferite in Romania

Printre cele mai raspandite beneficii extra salariale din tara noastra se numara tichetele de masa si asigurarile medicale, in timp ce comisioanele oferite la finalizarea proiectelor sunt din ce in ce mai utilizate in companiile locale, in special in cele de IT, potrivit estimarilor companiei de externalizare si consultanta de afaceri Accace.

Romania, un caz unic in UE: Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost ...

In Romania, lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata de peste 1. 900 de zile, ceea ce ceea ce face din tara noastra un caz unic in Uniunea Europeana si limiteaza egalitatea de sanse pentru pacientii romani. Un studiu, bazat pe datele Federatiei Europene a Asociatiilor si Industriei Farmaceutice EFPIA), arata ca intre momentul aprobarii unui medicament de catre Agentia Europeana a Medicamentului si momentul in care acesta poate fi prescris in regim compensat de .

Fitch: Profitabilitatea bancilor austriece in Romania va creste in semestrul al doilea

Profitabilitatea operatiunilor din tara noastra ale bancilor austriece ar urma sa se imbunatateasca in a doua jumatate a acestui an, se arata intr-un raport al agentiei de rating Fitch.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )