Libnet.ro
UNICEF

12:45

Romania s-a zguduit din nou! Vezi unde s-a produs cutremurul

Antena3 Antena3,
Romania s-a zguduit din nou! Vezi unde s-a produs cutremurul

Un cutremur de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs sambata dupa-amiaza, in judetul Vrancea. Seismul produs la o adancime de 143 de kilometri a avut loc la ora 18. 39, informeaza Institutul. continuă pe Antena3

Presedintele gafeaza din nou: Declaratia lui Iohannis de la Bruxelles, menita sa ne umple de mandrie patriotica

Presedintele Klaus Iohannis gafeaza din nou. Seful statului a mers la Consiliul European de la Bruxelles, unde s-a discutat despre recentul Brexit si consecintele acestuia asupra celorlalte tari, iar de acolo.

Antonia este insarcinata din nou?

Antonia este insarcinata din nou? Asa a lasat artista sa se inteleaga dupa ce a postat pe pagina ei de socializare o fotografie in care baiatul sau, Dominic, apare purtand un body cu mesajul: Baby brother, soon n. r. un fratior, in curand).

Ozana Barabancea slabeste din nou! Iata cu ce reteta!

Ozana Barabancea slabeste din nou. Artista s-a ambitionat sa dea jos kilogramele acumulate in ultimii ani si are in gand o reteta care, spera ea, va da rezultate. Iata despre ce este vorba! .

Separarea copiilor de parintii naturali in unele state UE din nou in atentia oficialilor europeni

Senatorul Titus Corlatean, membru al Delegatiei romane la APCE, a participat in perioada 29 iunie - 1 iulie la Strasbourg la cea de-a 70-a reuniune plenara a Comisiei europene impotriva rasismului si intolerantei ECRI), unde i-a atras atentia comisarului pentru drepturile omului al Consiliului Europei, Nils Muiznieks, in legatura cu separarea copiilor de parintii lor naturali de catre serviciile sociale de protectia copilului din mai multe state membre.

De ce se retrage Gabriel Oprea si din politica. Vezi cum a primit patru stele de general in numai opt ani

Retragerea lui Gabriel Oprea vine in conditiile in care UNPR negociaza o fuziune sau alianta cu PNL. Vezi la finalul textului biografia militaro-politica a generalului Gabriel Oprea, omul cu cea mai rapida avansare din istoria recenta a Armatei Romane.

Meciurile de la Wimbledon intrerupte din nou din cauza ploii

Meciurile programate sambata in turneul de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, au fost intrerupte din cauza ploii putin inainte de 14,30 ora Romaniei), anunta presa internationala .

Miracolul zilei: Un paun albinos accidentat a invatat sa mearga din nou de dragul iubitei

Ricky este un paun albinos despre care medicii au spus ca nu va mai merge niciodata. Lucy, sotia sa credincioasa i-a fost alaturi si la greu. Cei doi pauni traiau in libertate intr-un cartier de vile din Mays.

Iohannis cheama din nou partidele la consultari, dupa BREXIT

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, incepand cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua runda de consultari pe tema situatiei create in urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Catalina Ponor a ajuns la spital: Astazi nu ma simt bine din nou

Gimnasta Catalina Ponor a ajuns noaptea trecuta la spital dupa ce a facut febra de peste 38 de grade. Ponor a declarat ca nu se poate prezenta la antrenamente din cauza ca nu se simte bine, dar spera ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )