Libnet.ro
UNICEF

16:31

Romania, tot mai aproape de Schengen? Traian Basescu a spus la Bruxelles ca se simte indreptatit sa ceara acest drept

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tot mai aproape de Schengen? Traian Basescu a spus la Bruxelles ca se simte indreptatit sa ceara acest drept

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele CE, Jose Barroso, ca faptul ca institutiile de la Bucuresti functioneaza il indreptateste sa solicite tarilor UE intrarea in Schengen. El a invocat si. continuă pe Wall-Street Ro

Barroso: Romania poate proteja frontierele Schengen.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, dupa o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, ca Romania este un partener de incredere care poate proteja granitele Schengen, daca ar fi admisa in acest spatiu, relateaza Mediafax. Romania ar trebui sa intre in zona Schengen cat mai curand posibil, intrucat a indeplinit toate criteriile, a precizat Jose Manuel Barroso, in cadrul conferintei comune de presa cu presedintele Traian Basescu. Intrebat cum poate ajuta .

VIDEO. Barroso: Romania poate proteja frontierele Schengen.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, dupa o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, ca Romania este un partener de incredere care poate proteja granitele Schengen, daca ar fi admisa in acest spatiu, relateaza Mediafax. Romania ar trebui sa intre in zona Schengen cat mai curand posibil, intrucat a indeplinit toate criteriile, a precizat Jose Manuel Barroso, in cadrul conferintei comune de presa cu presedintele Traian Basescu. Intrebat cum poate ajuta .

Ambasadorul Frantei, despre declaratia presedintelui Traian Basescu privind pierderea asamblarii Dacia: Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte!

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia lansata de presedintele Traian Basescu potrivit careia este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia, din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean si in conditiile in care s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc. Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte, a spus Philippe Gustin. Acesta a precizat ca ar trebui sa ne bucuram si nu trebuie sa vedem ceva concurential in faptul ca se deschide o linie de asambare in alta parte. In ceea ce priveste infrastructura, Philippe Gustin a afirmat ca este nevoie de o legatura mai rapida catre Europa, deoarece fiecare zi de intarziere de livrare constituie un dezavantaj.

Adrian Ursu: Traian Basescu vrea, cu ajutorul strazii, sa preia puterea executiva

Realizatorul Antena 3, Adrian Ursu, a comentat miercuri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei o serie de afirmatii ale lui Traian Basescu, care a spus ca ar putea chema lumea in strada. Miscarea.

Dan Voiculescu: Ar fi cazul sa inceapa ancheta legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia

Dan Voiculescu scrie miercuri pe blogul personal ca presedintele Traian Basescu se pozitioneaza impotriva interesului national cand spune public, fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt, apreciind apoi ca, daca tot vorbim de interese nationale, poate ar fi cazul sa inceapa ancheta mult asteptata de romani legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia. Tradarea intereselor nationale se incadreaza perfect in art. 96 din Constitutia Romaniei, afirma Voiculescu, referindu-se la articolul din Constitutie privind punerea sub acuzare a sefului statului.

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Joe Biden si Traian Basescu au avut o convorbire telefonica. Statul de drept din Romania, din nou mentionat de Statele Unite

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a discutat joi seara la telefon cu Traian Basescu, conversatia fiind centrata pe evolutia politica a Romaniei din perspectiva statului de drept, informeaza un comunicat al Casei Albe.

VIDEO Joe Biden, vicepresedintele SUA, a discutat la telefon cu Traian Basescu despre evolutiile regionale si statul de drept

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite intr-un scurt comunicat postat pe site-ul Casei Albe. Cei doi oficiali au discutat despre evolutiile din regiune, iar Biden si-a exprimat aprecierea fata de contributia Romaniei la NATO. In comunicatul oficial se arata ca SUA are un interes profund in impunerea statului de drept in Romania.

SUBIECTIV. Securitatea si trecutul lui Traian Basescu

Consiliul National pentru Studierea Arhivei Securitatii CNSAS) a emis o noua adeverinta, a patra, potrivit careia Traian Basescu nu a fost lucrator sau colaborator al fostei Securitati. Cu toate acestea, in.

Traian Basescu ii da o lovitura grea lui Gigi Becali. Ce a decis presedintele

Traian Basescu nu il va gratia pe Gigi Becali. Presedintele sustine ca procedeaza astfel din cauza avizului negativ dat de Ministerul Justitiei, institutie la care a trimis cererea de gratiere, primita.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )