Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania trebuie sa atraga fonduri europene de 1,28 mld. euro la autostrazi ca sa nu piarda finantarea UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania trebuie sa atraga fonduri europene de 1,28 mld. euro la autostrazi ca sa nu piarda finantarea UE

Romania va trebui sa atraga 1,28 miliarde euro prin Programul Operational Sectorial Transporturi POST) pentru acest an si anul viitor, in cadrul Fondului de Coeziune 2007-2013, suma din care CNADNR propune finantarea unor tronsoane de autostrazi,. continuă pe Wall-Street Ro

incercam sa ajutam primarii si mediul de afaceri sa atraga fonduri europene

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, ieri, in Deva, ca PSD, din care face parte, este interest ca fiecare administratie publica locala sa poata atrage fonduri europene pentru dezvoltarea unor proiecte de investitii, indiferent de culoarea politica a primarului, potrivit Agerpres.

imprumut de 900 milioane lei pentru beneficiarii de fonduri europene

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale, resursele necesare pentru plata facturilor catre beneficiarii de fonduri europene, potrivit unui comunicat remis, astazi, de Ministerul Fondurilor Europene.

FOTO VIDEO Comuna Cirligele, exemplu de buna practica in accesarea si dezvoltarea comunitatiicu fonduri europene

Comuna cu 3500 de locuitori a obtinut fonduri in suma de 2,5 milioane de euro de la Uniunea Europeana, cu care s-au asfaltat aproape toate drumurile comunale, s-a construit o gradinita si s-a dotat caminul cultural si centrul de asistenta dupa programul scolar.

Eurobarometru: Procent mare de angajati platiti la negru in Romania - 7%. Media Uniunii Europene este de 3%

Romania are un procent ridicat de angajati cu remuneratie partiala in plic, 7 la suta, fata de media Uniunii Europene, care este de trei la suta, cel mai mare procent - 11 la suta - fiind inregistrat in Letonia, potrivit Eurobarometrului publicat luni. Aproximativ unul din zece europeni 11 la suta) admite ca, in anul precedent, a cumparat bunuri sau servicii care implica munca la negru, in timp ce patru la suta recunosc ca ei insisi au fost platiti la negru, in schimbul unei munci fara forme legale. In plus, unul din 30 3 la suta) a fost platit partial in numerar de catre angajatorul sau - remuneratie in plic, conform aceluiasi Eurobarometru.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )