Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania-Ungaria 3-0, victorie de mondiale

Online Sport Online Sport,
Romania-Ungaria 3-0, victorie de mondiale

Romania s-a impus in fata Ungariei, scor 3-0, intr-un meci contand pentru Grupa D a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, reusind astfel sa treaca pe locul doi, la doua puncte distanta de adversarul direct din aceasta etapa si cu 3p mai mult decat Turcia, impotriva careia vom juca marti, 10 septembrie. Cele trei goluri au fost inscrise de Ciprian Marica,Mihai Pintilii, din pasa aceluiasi Marica si Cristi Tanase, cu doua minute inainte de final. continuă pe Online Sport

FOTO Romania - Ungaria: 3-0. Sa vina Turcia! Nationala lui Victor Piturca ocupa acum locul doi in Grupa D

Romania-Ungaria 3-0 / Romania a ramas in cartile calificarii la barajul pentru participarea la CM 2014, dupa o victorie clara in fata Ungariei. Partida de pe Arena Nationala a fost doar punctul culminant al unei zile pline de incidente in Bucurest, provocate de cei 3. 000 de fani ai oaspetilor.

FOTO. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. ...

Meciul Romania-Ungaria s-a terminat cu victoria Romaniei. Derby-ul a inceput insa pe strazi. Suporterii unguri s-au batut cu jandarmii si au incercat sa bata jurnalistii romani. CITITI SI: Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI Vineri, conflictele au degenerat. Pentru ca s-au prins ca sunt asteptati de jandarmi, in Gara de Nord, maghiarii au tras semnalul de alarma si au coborat din tren la podul Grant. CITITI SI: Incidente violente intre suporterii maghiari, .

Live TEXT Romania - Ungaria: 2-0 GOOoool! SUPERGOL Pintilii. Bombardam Ungaria.

Live TEXT Romania - Ungaria ora 21. 00, Arena Nationala, Bucuresti) Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 31 Gooool Romania. Pintilii da un GOL de senzatie! Min 29 Marica este la 40 de metri de poarta, dar nu reuseste sa continuie faza. Rat revine pe teren. Suntem descoperiti in aparare. Ungurii fac presing. Rat ne salveaza. Plecam pe contraatac. Min 27 Meciul este intrerupt, Rat este intins pe gazon. Min 26 Goian .

Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI.

Live TEXT Romania - Ungaria 3-0 Marica 2, Pintilii 31, Tanase 87) Vezi aici FOTO. Imagini INEDITE de pe Arena Nationala Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 90+1 Centrare in careul lui Tatarusanu, care reuseste sa prinda. Pornim in atac, dar meciul se incheie. Min 90 Atmosfera de vis pe Arena Nationala. Tricolorii mai au de jucat cateva secunde. Min 89 Pintilii are mingea. Facem in continuare .

LIVETEXT Acum ori niciodata! Se apropie meciul orgoliilor, Romania - Ungaria. Echipele de start. Ungurii au provocat incidente pe stadion

Romania - Ungaria / Se apropie meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de TVR.

LIVETEXT Romania - Ungaria: 1-0. Ciprian Marica deschide scorul! Incidente si la romani, si la maghiari

Romania - Ungaria / Se apropie meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de Antena1.

LIVETEXT Romania - Ungaria: 2-0. Marica deschide scorul, Pintilii majoreaza! Incidente si la romani, si la maghiari

Romania - Ungaria / A inceput meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de Antena1.

LIVETEXT FOTO Romania - Ungaria: 3-0. A inceput a douarepriza! (Marica 2, Pintilii 31, Tanase 88) Incidente si la romani, si la maghiari

Romania - Ungaria / A inceput meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de Antena1.

Live TEXT Romania - Ungaria: 2-0 SUPERGOL Pintilii. Mergem la BARAJ (PAUZA).

Live TEXT Romania - Ungaria 2-0 Marica 2, Pintilii 31) Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Spaniolul Alberto Undiano Mallenco fluiera finalul reprizei: PAUZA. La cum au stat lucrurile in prima repriza avem sanse mari sa prindem barajul. Min 46 Galben Ungaria. Avem lovitura libera din nou. Se bate scurt, SUT in zid. Repriza se incheie. Min 46 Lovitura libera Romania. Bourceanu suteaza, mingea se duce in OUT de poarta.

Live TEXT Romania - Ungaria: GOOOOL MARICA MIN 1 Calificarea se joaca la Bucuresti (21.00).

Live TEXT Romania - Ungaria ora 21. 00, Arena Nationala, Bucuresti) Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 1 Tricolorii incearca un atac. Goooooooooool! Min 0 INCEPUT DE MECI. Ungurii au avut prima lovitura. Mingea a fost trimisa lung, pana la portarul tricolorilor, Tatarusanu. Romania - Ungaria: 0-0 Romania va folosi un sistem 4-2-3-1. Imnul Ungariei a fost huiduit in semn de protest fata de comportamentul .

Romania-Ungaria: Clasamentul si ultimele meciuri din grupa D.

Meciul Romania - Ungaria, care se va disputa, azi, pe Arena Nationala, de la ora 21. 00, face parte din cea de a saptea etapa a grupei D. Romania isi joaca in aceasta seara sansa la o posibila calificare la campionatul mondial de fotbal de anul viitor, din Brazilia, potrivit Mediafax. Celelalte doua partide din grupa D, din aceasta seara sunt Turcia-Andorra ora 21. 00) si Estonia - Olanda ora 21. Pana la finalul meciurilor din grupa se vor mai disputa trei etape, astfel: Marti, 10 .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )