Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania - Ungaria. Mircea Sandu despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Adevărul Adevărul,
Romania - Ungaria. Mircea Sandu despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21. continuă pe Adevărul

Romania - Ungaria. Mircea Sandu, despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

Mircea Sandu: Daca Romania nu invinge Ungaria, ne luam adio de la calificare.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF), Mircea Sandu, crede ca sansa Romaniei la calificarea la campionatul mondial este in primul rand invingerea Ungariei. Seful FRF crede ca punctele puse in joc in partida de pe 6 septembrie sunt decisive, conform Mediafax. Credeti ca noi tintim altceva decat trei puncte cu Ungaria? Noi ne gandim doar la trei puncte cu Ungaria, altfel iesim din joc. Toti jucatorii si staful tehnic vor face tot ce e posibil pentru a obtine trei puncte, asta e meciul .

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21.

Mircea Sandu: Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat, arata exceptional

Romania va evolua impotriva Ungariei si Turciei pe un gazon nou, suprafata de joc de pe Arena Nationala fiind schimbata. Asteptam un stadion arhiplin. Gazonul arata exceptional, va fi o atmosfera fantastica, a precizat Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )