Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Sport Electronic

Playtech Playtech,
Romania, vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Sport Electronic

Romaniaa cucerit patru medalii, una de argint si trei de bronz, si se situeaza pe locul al 4-lea in clasamentul pe natiuni, la Campionatul Mondial de Sport Electronic de la Baku. Lotul national format din 11 sportivi s-a numarat printre putinele state reprezentate la toate cele sapte discipline ale Campionatului Mondial: disciplina pe echipe, Dota 2, si cele individuale, Hearthstone, Starcraft 2 masculin, Starcraft 2 feminin, Tekken Tag Tournament 2 masculin, Tekken Tag Tournament 2 feminin si Ultra Street Fighter []. continuă pe Playtech

Romania, vicecampioana mondiala si triplu medaliata cu bronz la Campionatul Mondial de Sport Electronic

Romania a cucerit patru medalii, una de argint si trei de bronz, si se situeaza pe locul al 4-lea in clasamentul pe natiuni, la Campionatul Mondial de Sport Electronic de la Baku. Tara noastra, cu un lot national format din 11 membri, s-a numarat printre putinele state reprezentate la toate cele sapte discipline ale Campionatului Mondial: disciplina pe echipe, Dota 2, si cele individuale, Hearthstone, Starcraft 2 masculin, Starcraft 2 feminin, Tekken Tag Tournament 2 masculin, Tekken Tag Tournament 2 feminin si Ultra Street Fighter IV.

Romania, vicecampioana mondiala si triplu medaliata cu bronz la Campionatul Mondial de Sport Electronic

Romania a cucerit patru medalii, una de argint si trei de bronz si se situeaza pe locul al 4-lea in clasamentul pe natiuni, la Campionatul Mondial de Sport Electronic de la Baku, anunta Professional Gamers League.

TONDACH sustine Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri

Sub patronajul IFD International Federation for the Roofing Trade), intre 19 si 21 noiembrie 2014 va avea loc la Romexpo in Pavilionul C3 cea de-a XXV-a editie a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri. Este prima competitie de acest gen din tara noastra, organizata de Asociatia Nationala a Montatorilor de Acoperisuri din Romania. Sectiunea Acoperisuri Clasice are o traditie indelungata in concurs si vizeaza cel mai important segement din piata, aici concurand si cel mai mare numar de echipe. Dificultatea in aceasta proba consta in rigurozitatea taieturilor placilor de tigla, la ceramica existand obligativitatea de a asigura abordarea continua cu tigla a zonei de dolie.

Campionatul Mondial de Sah: Remiza de 122 de mutari intre Carlsen si Anand

Meciul al saptelea al finalei Campionatului Mondial de Sah dintre norvegianul Magnus Carlsen si indianul Viswanathan Anand s-a incheiat cu o remiza, dar una spectaculoasa.

Campionatul Mondial de Sah: Carlsen trece in fata in finala cu Anand

Norvegianul Magnus Carlsen a castigat meciul cu numarul 6 din finala Campionatului Mondial de Sah de la Sochi Rusia), in fata indianului Viswanathan Anand. Carlsen 23 de ani) conduce cu 3,5 la 2,5.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )