Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romania vrea sa foloseasca 6 miliarde de euro din fondurile UE pentru combaterea schimbarilor climatice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania vrea sa foloseasca 6 miliarde de euro din fondurile UE pentru combaterea schimbarilor climatice

Romania vrea sa construiasca sisteme de irigatii de 6 miliarde de euro din fondul european destinat relansarii economice, numit generic NextGenerationEU, a anuntat duminica ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Ultima ora. Ramona, femeia care si-a pierdut fetita si sotul in accidentul produs de un sinucigas, vrea sa iasa din spital pentru a participa la inmormantarea celor doi

Durere fara margini intr-o familie din Motru, dupa ce marti dimineata, un sinucigas a rapit o parte din membrii acesteia. Singura supravietuitoare a fost Ramona, o mama si o sotie ramasa cu inima impietrita de tristete, dupa ce si-a pierdut fetita si sotul. Dupa aflarea tragediei, femeia le-a cerut permisiunea medicilor sa iasa din spital, .

Peste un milion de chilieni au cerut joi sa isi retraga o parte din fondurile de pensii, pentru a atenua impactul economic al epidemiei de coronavirus

Peste un milion de chilieni au cerut joi sa isi retraga o parte din contributiile la fondurile de pensii, pentru a atenua impactul economic al epidemiei de coronavirus, in conformitate cu o noua lege controversata, relateaza Reuters, citat de news. ro. in fata birourilor Administratorilor de Fonduri de Pensii AFP) din Santiago s-au format cozi lungi, chilienii dorind sa profite de noua lege. Masura de urgenta permite retragerea a pana la 10% din contributii. in primele ore, peste 1,1 milioane de membri au putut sa isi depuna cu succes cererea, a declarat Fernando Larrain, preedintele asociatiei managerilor de fonduri de pensii din Chile.

Romania vrea si marcarea produselor naturale

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, precizeaza ca pozitia Romaniei in ceea ce priveste etichetarea nutritionala a produselor alimentare este asemanatoare cu cea a Italiei, optand astfel pentru schema Nutrinform battery, care ofera consumatorilor informatii privind nivelul de energie asigurat prin consumul produsului, similar unei baterii energetice. Romania sustine si aplicarea unui simbol prin care produsele alimentare obtinute din materii prime naturale sa fie evidentiate sau a unei prezentari grafice utilizand un cod de culori care sa avantajeze produsele naturale.

Contractie de 10,1% din PIB pentru economia germana

Germania, cea mai mare economie a zonei Euro si principalul partener comercial al Romaniei, a inregistrat o contractie a PIB de 10,1% in trimestrul al doilea din 2020, comparativ cu trimestrul intai, usor sub estimarile analistilor dar in linie cu estimarile guvernamentale. Conform datelor publicate ieri de biroul german de statistica, acesta este cel mai abrupt ritm de declin pentru economia germana anii 1970 incoace.

SIF3 cere convocarea actionarilor a doua societati din portofoliu, pentru alegerea administratorilor

in ambele cazuri, board-ul este condus de Mihai Fercala SIF Transilvania SIF3) a solicitat convocarea actionarilor a doua societati pe care le are in portofoliu, respectiv Santierul Naval Orsova SNO) si Turism Felix TUFE), atat pentru adunari ordinare cat si extraordinare, cu mai multe puncte pe ordinea de zi, intre care alegerea membrilor Consiliilor de Administratie pentru un mandat de doi ani si modificarea actelor constitutive al societatii, se arata in rapoartele emitentilor remise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nelu Tataru: Adaptam unitatile medicale din tara pentru a putea acoperi necesarul de paturi de terapie intensiva, ventilatoare si spitale suport COVID din zonele cu crestere ridicata (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca autoritatile adapteaza unitatile medicale din judetele limitrofe sau din judetele aflate la distanta pentru a putea acoperi necesarul de paturi de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )