Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romanian International Bank, preluata de unul din cei mai bogati polonezi.

România Liberă România Liberă,
Romanian International Bank, preluata de unul din cei mai bogati polonezi.

Leszek Czarnecki, unul dintre cei mai bogati oameni din Polonia, care controleaza un imperiu financiar in Europa de Est, va prelua Romanian International Bank RIB). Acesta are afaceri in Ucraina, Rusia si Belarus, averea sa fiind estimata de Forbes la 1,4 miliarde de dolari. Getin Holdin, al carui actionar majoritar este Czarnecki, va prelua Romanian International Bank, controlata de Daniel Roberts si fosta sa sotie, Florina Roberts, cetateni de americani. Cei doi detin fiecare cate 44,7% din . continuă pe România Liberă

Un nou jucator in sistemul bancar din Romania: polonezii de la Getin Holding vor prelua Romanian International Bank

Romanian International Bank RIB) va fi preluata de grupul financiar polonez Getin Holding, prezent pe pietele din Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si controlat de omul de afaceri Leszek Czarnecki, au declarat pentru Mediafax surse din piata bancara.

Romanul CONDAMNAT LA MOARTE in Malaezia este aparat de unul dintre cei mai mari avocati ai acestei tari

Romanul condamnat la moarte in Malaezia il are de partea sa pe unul dintre cei mai experimentati si influenti avocati din aceasta tara. Mai mult, aparatorul sau este primul malaezian acceptat sa pledeze la .

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

Unul din cele mai frumoase peisaje din Bucovina devine groapa de gunoi. Muntele va avea patru hectare

O groapa de gunoi de patru hectare va fi construita chiar in varful muntelui, la Suceava, in apropierea Pasului Mestecanis. Localnicii sunt revoltati ca unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune va fi.

Romanian International Bank va fi preluata de grupul polonez Getin Holding, controlat de omul de afaceri Leszek Czarnecki

Romanian International Bank RIB) va fi preluata de grupul financiar polonez Getin Holding, prezent pe pietele din Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si controlat de omul de afaceri Leszek Czarnecki, scrie Mediafax, care citeaza surse din piata bancara.

Avem cei mai prosti conducatori din Europa

Cei mai prosti conducatori din Europa sunt ai nostri. Am numarat saptezeci si noua de topuri europene in care suntem ultimii. Suntem ultimii in invatamant, ultimii in educatie, ultimii la cercetare, ultimii la sanatate, ultimii la Produsul Intern Brut, ultimii la protectia sociala, ultimii la absorbtia fondurilor europene, ultimii la calculatoare, ultimii la speranta de viata. Suntem primii la exportul de prostituate. Ocupam locul intai in aspecte injositoare: coruptie, fraude, insolvente, TVA necolectat. Unul ca Lucian Boia trage de aici concluzia ca romanii sunt ultimii. Concluzia este gresita din doua puncte de vedere.

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

Moartea alba si-a gasit locul si in Romania. Unul din cinci consumatori de droguri a incercat macar o data cocaina

Moartea alba si-a gasit locul si in Romania. Statisticile arata ca unul din cinci consumatori de droguri a incercat macar o data cocaina. I-au ramas fideli oamenii de afaceri, copiii de bani gata sau tinerii.

Zgonea: Elvetia, unul din principalii parteneri economici ai tarii noastre

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a afirmat, in cadrul intrevederii, de astazi, cu ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, Jean-Hubert Lebet, ca Elvetia este unul din principalii parteneri economici ai tarii noastre, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

HOT! Smiley lanseaza un nou album si o noua piesa, Acasa! Asculta aici un minut din noul single!

Unul dintre cei mai indragiti artisti si producatori muzicali din Romania, care a crescut intr-un an, cat altii in 10, mai ceva precum croitorasul cel viteaz Smiley se pregateste de lansarea unui nou material discografic. Intitulat sugestiv Acasa, noul album Smiley include cele mai recente single-uri, Criminal si Dincolo de cuvinte si cel putin .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )