Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romanii dau cea mai mare parte din bani pe mancare, alcool si tutun

Antena3 Antena3,
Romanii dau cea mai mare parte din bani pe mancare, alcool si tutun

Romanul ar renunta la orice, mai putin la mancare. Preturile urca, salariile scad, dar consumul ramane pe loc. Statisticile arata ca, in perioada aprilie - iunie, romanii au dat cei mai multi bani pe. continuă pe Antena3

Cea mai mare banca din Turcia vrea sa atraga 5 tone de aur de la populatie

Turkiye Is Bankasi, cea mai mare banca din Turcia dupa active, a lansat o campanie prin care spera sa atraga pana la finele anului viitor 5 tone de aur de la populatie, tinute in prezent la saltea, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Cea mai mare TEAPA din ultimii 22 de ani: Deznodamantul referendumului la care 8,5 milioane de romani au spus DA

Mihai Gadea reia la Sinteza zilei de la Antena 3 subiectul tepelor luate de poporul roman, discutat in editia de duminica a emisiunii Secvential de Adrian Ursu si invitatii sai, si propune un nou top al.

Revitalizarea economiei, cea mai mare provocare a Romaniei

Cea mai mare provocare a tarii noastre consta in revitalizarea economiei, a declarat Joost Kuhl-mann, seful departamentului pentru Finlanda, Bulgaria si Romania din cadrul Directoratului General pentru Economie si Finante al Comisiei Europene CE).

Zoltan Brassai, Ford Romania: Nu am vazut proteste prin care oamenii sa ceara infrastructura. E cea mai mare problema a acestei tari

Masinile B-Max pe care Ford le produce la Craiova au inceput deja sa fie exportate, insa oficialii companiei americane reclama infrastructura de transport deficitara, ce reprezinta un impediment pentru dezvoltarea economiei romanesti. Nu am vazut oameni iesind in strada sa ceara infrastructura. Aceasta este cea mai mare problema a acestei tari, a declarat pentru 0-100. ro seful Ford Romania, Zoltan Brassai.

Oamenii nimanui. Cea mai persecutata minoritate din lume

Poporul Rohingya este cea mai persecutata minoritate din lume. Sunt oameni fara tara, blamati in Myanmar stat pe care multi membri ai acestei comunitati il considera acasa) si nedoriti in vecinatatea.

Cel mai mare proiect cu bani europeni din Capitala a primit unda verde la finantare. ...

Cel mai mare proiect cu fonduri europene din Capitala, respectiv pasajul subteran de la Piata Sudului, se afla in curs de avizare la Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI), potrivit b365. ro. In doua-trei saptamani semnam contractul de finantare cu Primaria Municipiului Bucuresti. Proiectul este verificat si, in acest moment, mai asteptam un singur document de la PMB, dar nu vor fi probleme, a declarat pentru B365. ro directorul general al ADRBI, Dan Nicula. Lucrarile la .

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a depus plangeri impotriva lui Ponta si a lui Vulpescu.

14:36 -Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste sa isi consume cea mai mare parte din timp cu problemele importante ale tarii si nu cu plangerea penala depusa de Dan Diaconescu, aratand ca ar fi extraordinar daca problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva doar cu circ, potrivit Mediafax. Daca s-ar rezolva problemele Romaniei cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultura doar cu circ, ar fi extraordinar. Din pacate nu se rezolva si .

Un incendiu de proportii la cea mai mare rafinarie din SUA

Un incendiu de proportii a izbucnit la cea mai mare rafinarie din Statele Unite, care apartine companiei petroliere ExxonMobil.

Faze Tari: Perfomanta incredibila! A facut sex intr-o zi cu 919 barbati; Are cei mai mari sani din lume si ii tot cresc; Fata nevazuta a Oktoberfest: Copii pierduti, furturi si come alcoolice

Ia-ti casa in Anglia! Te costa doar 4. 200 de lei! Cea mai ieftina casa din Marea Britanie, locuinta de la numarul 12, din Limetrees Close, Port Clarence. De ce nu mucegaiesc hamburgerii de la McDonald's? Uite raspunsul! Spre deosebire de alte alimente, hamburgerii de la McDonald's nu mucegaiesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )