Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romanii, din ce in ce mai atrasi de pensiile facultative

Adevărul Adevărul,
Romanii, din ce in ce mai atrasi de pensiile facultative

Instabilitatea legislativa din ultimul an privind situatia pensiilor private obligatorii i-a determinat pe romani sa se indrepte spre pensiile private facultative, Pilonul III, in speranta ca acesta va fi unul sigur, de care guvernantii nu s-ar putea atinge sub nicio forma. continuă pe Adevărul

Pensiile facultative, la mare cautare printre romani. Ce inseamna acest tip de indemnizatie

Romanii pare ca sunt din ce in ce mai atrasi de pensiile facultative. Instabilitatea legislativa din anul precedent i-a indreptat pe cetateni spre pesiile private facultative. in acest context, se spera ca Pilonul III sa fie singurul de care guvernantii nu se vor atinge. Romanii, atrasi de pensiile facultative Datele oficiale de la Autoritatea de [] .

Romanii muncesc mai mult decat alti europeni. Firmele care obliga angajatii sa lucreze peste program risca amenzi

Companiile care obliga angajatii sa faca ore suplimentare peste limita maxima de 8 ore suplimentare pe saptamana, admisa de Codul Muncii) risca amenzi cuprinse intre 1. 500 si 3. 000 de lei, potrivit unei propuneri legislative initiate de mai multi.

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )