Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern, campania electorala urmand sa inceapa pe 12 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern. De.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie,.

Calendarul alegerilor prezidentiale, aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat in sedinta de marti calendarul alegerilor prezidentiale din acest an - primul tur in 10 noiembrie, cel de-al doilea in 24 noiembrie. in urma modificarii legislatiei electorale, romanii din strainatate vor putea vota pe parcursul a 3 zile - incepand de vineri si pana duminica, inclusiv.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, afirmatii revoltatoare despre romanii din strainatate: Fetele au ajuns sa se prostitueze, iar baietii muncesc ca sclavii

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a spus pentru uin post de televiziune local ca satul romanesc s-a decimat din cauza tinereilor care pleaca in strainatate. Acesta a mai spus ca multe dintre tinerele.

VIDEO Primarul Iasiului, despre romanii din strainatate: Fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, baietii sunt transformati in sclavi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit la un post local de televiziune despre depopularea satului romanesc, care este decimat, iar in acest context s-a referit la romanii care au plecat la munca in strainatate. El a afirmat ca multe dintre fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, in timp ce baietii, care in cel mai bun caz au 8 clase, muncesc pe te miri ce si sunt transformati in sclavi.

Cartele prepay vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie

Cartelele de telefonie mobila vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie 2020. Decizia a fost adoptata astazi de Guvern. Astfel, cartelele pre pay vor putea fi cumparate doar in baza unui.

Cartelele prepay vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie

Cartelele de telefonie mobila vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie 2020. Decizia a fost adoptata astazi de Guvern. Astfel, cartelele pre pay vor putea fi cumparate doar in baza unui.

Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie

Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie, la ora 24. 00, ia.

Sarmizegetusa Regia isi deschide portile. Oaspetii capitalei dacilor vor putea afla ultimele descoperiri arheologice

Oaspetii Sarmizegetusei Regia vor putea afla, la sfarsit de saptamana, ce au descoperit arheologii care au cercetat in aceasta vara cetatea dacica.

Hingherii de masini reapar in Capitala. Strazile de pe care vor fi ridicate autovehiculele parcate aiurea si de unde se vor putea recupera masinile

Primaria Capitalei a declansat, de astazi, operatiunea de ridicare a masinilor parcate neregulamentar pe strazile orasului, iar programul de lucru al celor sase autospeciale achizitionate de edili pentru acest serviciu va fi unul non-stop. Conform deciziei Consiliului Municipal sunt vizate vehiculele stationate neregulamentar pe drumurile publice care fac parte din reteaua principala de strazi a municipiului Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )