Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romanii, interesati de modul in care a fost infrant Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Romanii, interesati de modul in care a fost infrant Traian Basescu

Romanii sunt extremn de interesati de modul in care a fost infrant Traian Basescu. Conform datelor furnizate de Jurnalul National, la exact o luna de la punerea cartii pe piata impreuna cu ziarul, a doua. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Romanii au de ales intre o marioneta a propriului partid si un incompatibil

Presedintele Traian Basescu a declarat, inainte de a pleca la Consiliul European, ce va face dupa ce isi termina mandatul de presedinte. Astfel, seful statului a tinut sa aduca in discutie, din.

VIDEO Ilie Sarbu, intrebat daca este ofiter SIE in rezerva, asa cum a sugerat Traian Basescu: Daca am fost coleg cu dansul, atunci cred. / Despre dosarul retrocedarilor ilegale: Domnul Hrebeciuc, domnul Craciunescu, ei sunt cheia problemei. Numele meu a

Daca am fost coleg cu dansul, atunci cred, a raspuns luni senatorul PSD Ilie Sarbu la intrebarea unui jurnalist daca este ofiter in rezerva al SIE, asa cum a sugerat presedintele Traian Basescu atunci cand a dezvaluit ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE. In ceea ce priveste dosarul DNA privind retrocedarile, in care procurorii au cerut ridicarea imunitatii lui Viorel Hrebenciuc si Ion Adam, Ilie Sarbu, care a fost si el audiat in acest dosar, a declarat ca in parlament fiecare voteaza cum ii dicteaza constiinta, iar justitia trebuie sa-si faca datoria.

Bunica celor trei copii infiati, mesaj pentru Traian Basescu

Klaus Iohannis a fost reclamat de bunica celor trei copii, pe rand la presedintele Iliescu, apoi la Traian Basescu. Tot ce voia sa stie batrana este daca nepotii ei mai sunt in viata. in anul 2004, actualul.

Traian Basescu: Mandatul meu se termina pe 21 decembrie. Dupa, voi deveni membru PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu intentioneaza sa-si prelungeasca mandatul nici macar cu o zi. Declaratia a fost facuta pe Aeroportul International Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, unde seful statului participa la lucrarile Consiliului European.

Traian Basescu: Mandatul meu se termina pe 21 decembrie, ora 24.00, nu pot sa raman nicio ora dupa. Ulterior, voi deveni membru PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu intentioneaza sa-si prelungeasca mandatul nici macar cu o zi. Declaratia a fost facuta pe Aeroportul International Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, unde seful statului participa la lucrarile Consiliului European.

Radu Tudor despre dosarul lui Hrebenciuc: Se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei PSD/ Este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA

Jurnalistii de la Antena 3 au preluat din zbor teza premierului Victor Ponta, care declara ca nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, si o propaga in emisiunile de dezbatere. In cadrul emisiunii La ordinea Zilei, moderata de Dana Grecu, jurnalistul Radu Tudor a afirmat ca se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei Partidului Social Democrat. Nu este nici meciul DNA cu PSD, este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA. Este visul lui Traian Basescu de a controla acest partid, a explicat Radu Tudor.

De ce nu il iubeste Traian Basescu pe Klaus Iohannis

Mostenirea PDL s-a impartit frateste in trei parti inegale. Monica Macovei a plecat cu spiritul, Elena Udrea a luat departamentul financiar iar Vasile Blaga a ramas cu sediile si imnul. Toti isi inchipuie ca au pornit pe un drum nou si complet diferit de ce au trait pana acum, dar toti se trezesc in miezul noptii transpirati si agitati, suferind de sindromul membrului fantoma. Singurul membru care a contat vreodata cu adevarat: Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu imi prelungesc mandatul cu nici macar o ora/ Dupa ce mi se termina mandatul devin membru PMP

Traian Basescu a declarat joi dimineata, inainte de a pleca la Consiliul European, ca nu isi va prelungi mandatul de presdinte cu nici macar o ora sau un minut, intrucat nu exista niciun articol constitutional care sa ii permita si nu isi doreste acest lucru si a facut apel sa nu se mai speculeze pe aceasta tema. El a anuntat de asemenea ca va intra in Partidul Miscarea Populara dupa ce nu va mai fi presedinte. Amintim insa ca Basescu a facut el insusi aceasta declaratie, in luna septembrie, in contextul discutiilor despre o noua suspendare a sa.

VIDEO. Traian Basescu: Mandatul meu se va termina pe 21 decembrie, la ora 24.00. Din 22 decembrie, altcineva va fi la Cotroceni

Traian Basescu a declarat, joi ca mandatul sau se incheie la data de 21 decembrie la ora 24. 00 si pe data de 22. decembrie alticenva trebuie sa fie la Cotroceni. Nu exista articol constitutional prin care presedintele sa mai poata prelungi mandatul nici macar o zi.

Udrea: Traian Basescu se inscrie in PMP

Presedintele Traian Basescu se va inscrie in PMP pe 22 decembrie, a doua zi dupa ce nu va mai fi seful statului, a declarat, miercuri, presedintele partidului, Elena Udrea. Presedintele Traian Basescu pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )