Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romanii ar putea fi scutiti de taxele de cadastru

Adevărul Adevărul,
Romanii ar putea fi scutiti de taxele de cadastru

Mai putin de o treime din imobilele din Romania sunt inregistrate cadastrat, motiv pentru care mai multi deputati propun scutirea romanilor de taxe de cadastru, pentru a incuraja inscrierea imobilelor in cartea funciara. continuă pe Adevărul

Dezastrul de la CFR. Trei incidente majore, in mai putin de o saptamana. Patania unor romani care s-au incumetat sa circule cu trenul de Craciun

Peste 100 de pasageri ai trenului Interregio Timisoara Bucuresti au stat mai bine de trei ore in camp, in a doua zi de Craciun, dupa ce locomotiva care tracta trenul s-a defectat. Incidentul vine la scurt timp dupa ce un tren de marfa a deraiat in Caras Severin, iar un tren de calatori a deraiat in judetul Hunedoara.

Cutremur puternic n Sicilia, la mai putin de doua zile de la eruptia vulcanului Etna

Un cutremur cu magnitudinea 4,8 grade a lovit Sicilia, in jurul vulcanului Etna, cel mai activ din Europa. in urma seismului au fost ranite cel putin doua persoane, a relatat presa italiana, citata de BBC.

UPDATE Cutremur puternic n Sicilia, la mai putin de doua zile de la eruptia vulcanului Etna

Un cutremur cu magnitudinea 4,8 grade a lovit Sicilia, in jurul vulcanului Etna, cel mai activ din Europa. Aproximativ 30 de persoane au fost ranite si mai multe cladiri au fost avariate, potrivit oficialilor, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )