Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romanii trec la ora de vara in aceasta noapte. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora

Antena3 Antena3,
Romanii trec la ora de vara in aceasta noapte. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora

Ora de vara 2020. in noaptea de sambata spre duminica, se trece de la ora de iarna la cea devara, adica ceasurile se vor da inainte cu o ora, ora 3. 00 devenind 4. continuă pe Antena3

Ora de vara 2020: in aceasta noapte ceasurile vor fi date inainte cu o ora

In noaptea de sambata spre duminica ceasurile vor fi date cu o ora inainte, prin urmare ora trei va deveni ora 4. Amintim faptul ca trecerea la ora de vara se face in fiecare an in ultima duminica a lunii m.

Romanii trec la ora de vara. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora

In noaptea de sambata spre duminica, se trece de la ora de iarna la cea de vara, adica ceasurile se vor da inainte cu o ora, ora 3. 00 devenind 4. 00, scrie Mediafax. in fiecare an, in ultima duminica a lunii martie, romanii isi dau ceasul cu o ora inainte, deoarece Romania trece la ora de vara. Mai exact, in noaptea ce desparte 28 martie de 29 martie 2020, toate ceasurile din Romania vor fi date cu o ora inainte. Ora 3. 00 va deveni ora 4. Acest sistem are ca scop folosirea din plin, cat mai mult timp, a luminii Soarelui pentru ca principalele activitati umane sa se desfasoare cat mai mult posibil pe lumina naturala.

Romania trece la ora de vara. Cand dam ceasurile inainte si cine are de suferit

In ultima duminica a lunii martie 2020 se schimba ora. Se va intampla pe 29 martie cand ora 03. 00 devine ora 04. Astfel, in noaptea de sambata spre duminica vom dormi cu o ora mai putin.

Ora de vara 2020. in aceasta noapte se schimba ora, ceasul se da inainte

In noaptea de sambata spre duminica, Romania trece la ora de vara, adica ceasul se va da inainte cu or ora ora 3. 00 devenind 4. Trecerea la ora de vara are loc in ultima noapte de sambata spre duminica a lunii martie, respectiv 28 martie de 29 martie 2020. Toate ceasurile din Romania vor fi date cu o ora inainte.

Republica Moldova va trece duminica la ora de vara

Republica Moldova va trece la ora de vara pe 29 martie, ultima duminica a lunii. Ceasurile vor fi schimbate cu o ora inainte. Astfel, in noaptea de sambata spre duminica, ora 2. 00 va deveni ora 3.

Romania trece, in aceasta noapte, la ora de vara; ora 3.00 devine ora 4.00

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora de vara, ora 3. 00 devenind ora 4. 00, astf.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )