Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romano Prodi a fost numit emisar al ONU pentru Sahel.

România Liberă România Liberă,
Romano Prodi a fost numit emisar al ONU pentru Sahel.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, l-a numit emisar special pentru Sahel pe fostul sef al guvernului italian Romano Prodi, a anuntat marti purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, transmite AFP, citata de Mediafax. Romano Prodi va fi responsabil de coordonarea eforturilor ONU de a pune la punct si de a aplica o strategie regionala integrata pentru Sahel, o regiune ce se confrunta cu enorme probleme umanitare si de securitate. El se va consulta cu tarile din regiune si cu . continuă pe România Liberă

Romano Prodi a fost numit emisar al ONU pentru Sahel

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon l-a numit emisar special pentru Sahel pe fostul sef al guvernului italian Romano Prodi, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al ONU Martin Nesirky, citat de AFP.

Generalul american John Allen a fost numit comandant suprem al fortelor NATO si va fi inlocuit in Afghanistan de Joseph Dunford

Generalul american John Allen a fost numit comandant suprem al fortelor NATO si va fi inlocuit in fruntea coalitiei internationale din Afghanistan de un alt general american, Joseph Dunford, a anuntat secretarul american al Apararii, Leon Panetta, citat de AFP.

A fost numit CA al TVR

Parlamentul Romaniei a numit, astazi, prin vot secret cu bile, Consiliul de Administratie CA) al Societatii Romane de Televiziune TVR), relateaza un comunicat de presa.

O membra a grupului punk Pussy Riot a fost eliberata, pedeapsa mentinuta pentru celelalte doua

Justitia rusa a eliberat miercuri una dintre membrele grupului de punk Pussy Riot dar a confirmat in schimb pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru alte doua tinere femei care au cantat in februarie o rugaciune punk anti-Putin intr-o catedrala din Moscova, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )