Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romanul acuzat de propaganda terorista a fost arestat preventiv

B1 B1,
Romanul acuzat de propaganda terorista a fost arestat preventiv

Romanul acuzat de procurorii DIICOT pentru promovarea unor mesaje radicale specifice organizatiei teroriste ISIS si suspectat ca se afla intr-o etapa avansata de radicalizare a fost arestat preventiv pentru. continuă pe B1

Elevul din Craiova acuzat de propaganda terorista in favoarea ISIS a facut un apel socant pe Facebook: Scoateti-le ochii cu un cutit! Executati-i cu un AK 47!

Luigi Constantin Boicea, acuzat de propaganda terorista, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru propaganda terorista. Sentinta data anul trecut in luna noiembrie de magistratii Curtii de Apel Craiova este definitiva.

Crima Brasov: Barbatul care si-a omorat sotia si copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov au decis miercuri arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a lui Mircea Florin Buliga, barbatul care si-a omorat sotia si cei doi.

Un romano-palestinian a fost ridicat de DIICOt pentru propaganda terorista

Un tanar de 30 de ani a fost ridicat de procurorii DIICOT si acuzat de propaganda terorista pe inter.

Constanta: Barbat arestat preventiv dupa ce a intretinut relatii sexuale cu fiica sa vitrega in varsta de 13 ani, care a ramas insarcinata

Un barbat in varsta de 34 de ani din judetul Constanta a fost arestat preventiv, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, care a ramas insarcinata, transmite News. ro. Cazul este cercetat si de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Alexander Adamescu a fost arestat in Anglia

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander, a fost arestat preventiv in cursul lunii martie in Marea Britanie dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii.

Alexander Adamescu a fost arestat in Marea Britanie

Alexander Adamescu a fost arestat preventiv, luni seara, in Marea Britanie, dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta a folosit acte false in instanta in timpul judecarii procesului de extradare, informeaza Evenimentul Zilei si Libertatea.

Prima reactie a lui Alexander Adamescu, dupa ce a fost arestat: Nu am falsificat acte in instanta

Alexander Adamescu a avut o prima reactie dupa ce a fost arestat in Anglia. Omul de afaceri sustine ca nu a falsificat acte in instanta, asa cum este acuzat. Adamescu spune ca documentul,.

Surse: Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare (VIDEO)

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Secta cu sclave sexuale sub umbrela unor cursuri de dezvoltare personala: Maestrul retelei a fost arestat in Mexic si risca inchisoarea pe viata in SUA

Fondatorul unei secte ascunse sub umbrela unei organizatii de dezvoltare personala a fost arestat duminica in Mexic si urmeaza sa fie adus astazi in fata unei instante din Statele Unite, barbatul fiind suspectat de constituirea unei retele de sclave sexuale in beneficiul sau.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )