Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romanul care a uimit la X Factor Italia. A fost sarutat pe gura de Skin de la Skunk Anansie! VIDEO

ADPM ADPM,
Romanul care a uimit la X Factor Italia. A fost sarutat pe gura de Skin de la Skunk Anansie! VIDEO

Leonardo Dragusin, un tanar roman stabilit in Italia, a impresionat la auditiile X Factor din peninsula. El a interpretat piesa All of me si a primit laude din partea membrilor juriului, printre ei aflandu-se si Mika, dar si Skin, solista trupei Skunk Anansie, care l-a si sarutat pe gura in semn de admiratie. continuă pe ADPM

Un tanar in vasta de 18 ani, originar din Timisoara, a impresioant jurului de la X Factor Italia: Baiatul s-a calificat in etapa urmatoare cu patru de DA (VIDEO)

Un tanar de 18 ani din Treviso, nascut in Timisoara, a impresionat juriul de la X Factor Italia, informeaza click. ro. Leonardo a reusit sa obtina 4 de DA la auditiile din cadrul talent show-ului. Cei.

Gest fabulos facut de un roman la X Factor Italia. Audienta a fost in delir

Romanii impresioneza Europa prin talentul lor. Un tanar de 18 ani din Treviso, Leonardo, nascut in Timisoara, a lasat juriul unui cunoscut concurs de talente italian cu gura cascata. Parintii tanarului au.

cycletheamericas - Romanul care traverseaza Americile pe bicicleta, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Romanul Radu Paltineanu, care a plecat intr-o expeditie extrem de curajoasa, si anume aceea de a strabate toata America de Nord, Centrala si de Vest pe bicicleta, a postat pe pagina sa de Facebook o.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )