Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romanul si stiinta. Radu Banciu a prezentat rezultatul ultimului studiu: Doi oameni din zece cred ca Soarele se invarte in jurul Terrei, iar o persoana din zece crede ca Pamantul este o planeta plata (VIDEO)

B1 B1,
Romanul si stiinta. Radu Banciu a prezentat rezultatul ultimului studiu: Doi oameni din zece cred ca Soarele se invarte in jurul Terrei, iar o persoana din zece crede ca Pamantul este o planeta plata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre rezultate unui studiu comandat de Asociatia Secular-Umanista din Romania, care arata nivelul de cunoastere al romanilor si religiozitatea. continuă pe B1

Marmureanu traieste degeaba daca nu vine un cutremur devastator. Radu Banciu: Ar fi fost Dumnezeu daca seismul de vineri venea si ne lasa lati pe toti, ca el asta propovaduieste de atata timp (VIDEO)

Gheorghe Marmureanu, prezicatorul cutremurelor, a fost subiectul serii in emisiunea Lumea lui Banciu de marti seara. Radu Banciu a vorbit despre esecul trait de seismolog.

Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre denuntul despus la Parchetul General de deputatul Sebastian Ghita, in care acesta sustine ca, impreuna.

Radu Banciu: La rubrica Mortul zilei, Ioan Gyuri Pascu, un artist adevarat. Mult peste cei din ziua de astazi (VIDEO)

La rubrica Mortul Zilei din cadrul emisiunii Lumea lui Banciu a fost omagiat Ioan Gyuri Pascu. Jurnalistul Radu Banciu il considera pe Gyuri un artist adevarat si un barbat.

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu.

Radu Banciu, despre cum a trait seismul din weekend: in cele cateva secunde ai timp sa-ti faci bilantul. A avut replici si in Guvern. Din pacate, odata cu oprirea lui ne intoarcem in lumea noastra trista (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de duminica seara despre cutremurul care a zgaltait romania in noaptea de vineri spre sambata. Jurnalistul a.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Mortul zilei - Sebastian Papaiani. Radu Banciu: Este singurul cetatean pe care l-am ingropat de doua ori in aceasta emisiune (VIDEO)

Sebastian Papaiani a fost subiectul jurnalistului Radu Banciu in rubrica Mortul zilei, de marti seara. Realizatorul TV este de parere ca Papaiani a fost un actor bun pentru timpurile in care.

Radu Banciu, despre scrisoarea emotionantaa lui Oprea: Generalul, un martir. Iar noi credeam ca e un impostor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre scrisoarea emotionanta a generalului Gabriel Oprea catre opinia publica. Avem o scrisoare, de data asta cu adevarat.

Radu Banciu: Cum ar fi ca dupa doctor Mendi sa iasa varanul din puscarie? Trebuie sa fim cu ochii in patru. Statul roman e in stare sa nu recupereze nimic de la el. Poate niste cheltuieli de judecata, dar restul banutilor tot la el sunt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre eliberarea conditionata a lui Gheorghe Mencinicopschi, dupa ce a executat doar doi ani si o luna din pedeapsa de opt ani primita in dosarul.

Am ajuns sa vorbim zeflemitor la adresa SUA. in anii 80 am fi pupat si picioarele cainilor. Radu Banciu: Eu nu simt o cizma americana pe grumazul Romaniei. Nu ne descurcam noi si dam vina pe ei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, declaratia lui Stelian Tanase, care a spus ca politica romaneasca se face la Washington. in acest context, jurnalistul reaminteste ca in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )