Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROMGAZ da asigurari ca isi desfasoara activitatea in conditii normale. Compania coopereaza permanent cu autoritatile romane, pentru a diminua efectele provocate de COVID-19

B1 B1,
ROMGAZ da asigurari ca isi desfasoara activitatea in conditii normale. Compania coopereaza permanent cu autoritatile romane, pentru a diminua efectele provocate de COVID-19

ROMGAZ a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca isi desfasoara activitatea in conditii normale, cooperand in permanenta cu autoritatile romane pentru diminuarea efectelor provocate de noul. continuă pe B1

Romgaz anunta ca isi desfasoara activitatea normal

In prezent, ROMGAZ isi desfasoara activitatea in conditii normale, fara a fi afectata de evolutia pandemiei. Compania se axeaza pe atingerea tintelor incluse in propunerea de buget, chiar si in situatia actuala. ROMGAZ coopereaza cu autoritatile si intreprinde masurile necesare pentru a asigura siguranta personalului si continuitatea activitatii, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

PeBloguri: Marcel Ciolacu: Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale

Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale, a spus presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea. Anuntul a fost facut acum

Criza mondiala cu care ne confruntam in aceasta perioada afecteaza sportul. in actualul context, competitiile sunt anulate pe banda rulanta. Aflat in Scotia, la Glasgow Rangers, fotbalistul roman Ianis Hagi isi intrerupe activitatea, anuntul fiind facut in acest weekend. Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea la Glasgow Rangers Inevitabilul se produce si in fotbalul .

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea pana pe 4 mai. Vor fi judecate doar cauzele urgente

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea, ca urmare a masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus. Astfel, in perioada 16 martie- 4 mai, instantele vor judeca doar cauzele urgente.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus.

Clubul Universitatea Craiova isi suspenda activitatea mai mult decat a anuntat LPF

Clubul Universitatea Craiova a decis sa-si suspende activitatea incepand de astazi pana pe 21 aprilie 2020. Data este cu mult peste suspendarea anuntata de FRF, 31 martie 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,331 seconds )