Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romii din Romania au parasit un sit al UNESCO din Franta

Adevărul Adevărul,
Romii din Romania au parasit un sit al UNESCO din Franta

Romii care au ocupat sterilul de la Renard din nordul Frantei au parasit acest sit clasat de UNESCO in patrimoniul mondial al umanitatii, potrivit consiliului general al departamentului, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Philip Gordon, adjunctul lui Hillary Clinton: Continuam sa urmarim indeaproape situatia din Romania. Stim ca unii vor sa organizeze un nou referendum sau cauta alte cai de a scapa de presedinte

Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat american, Hillary Clinton, a spus ca SUA urmaresc indeaproape situatia din Romania, adaugind ca stim ca unii vor sa organizeze un nou referendum sau cauta alte cai de a scapa de presedinte. Gordon, care a vizitat in Romania dupa referendumul de demitere a lui Traian Basescu si le-a cerut atunci liderilor USL sa respecte deciziile Curtii Constitutionale, a mai spus ca daca presedintele e nepopular si mandatul sau nu reflecta dorinta poporului, calea de a rezolva aceasta situatie sint alegeri corecte si democratice.

Si noi le avem pe ale noastre. Vedeta din Romania care s-a pozat FARA lenjerie intima in oglinda

Dupa modelul vedetelor de peste Ocean, si artistii autohtoni au inceput sa se imprieteneasca cu telefonul mobil, oglinda si Twitterul. Astfel, pentru a-i atrage cat mai mult pe fanii lor, vedetele din Romania.

Mircea Dusa: Pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ

Ministrul de Interne Mircea Dusa a declarat, duminica, la Punctul de intalnire de la Antena 3 ca, pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ. Pentru a face.

AQUA Carpatica continua sa lupte pentru transparenta si puritatea apelor minerale din Romania

AQUA Carpatica ia din nou atitudine cu privire la refuzul Patronatului Apelor Minerale APEMIN de a se alatura initiativei Legea Apei, privind puritatea apelor minerale din Romania. intr-un comunicat de presa.

Financial Times: Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit. Investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa sa ia aminte

Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit, dupa cazul Oltchim, iar investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa trebuie sa ia aminte la acest exemplu. intr-un comentariu postat pe blogul.

Corlatean: Nu au existat preocupari legate de situatia din Romania

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, ieri seara, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu ocazia participarii sale la Adunarea Generala a ONU, informeaza Antena3. ro.

Titus Corlatean: Nu au existat preocupari legate de disputele din Romania, in cadrul Adunarii Generale a ONU

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri seara, la New York, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu.

Sit UNESCO ocupat de romi, in nordul Frantei. Autoritatile locale au demarat procedurile de expulzare

Autroritatile locale din nordul Frantei au anuntat sambata ca ii vor expulza pe romii care au ocupat de la inceputul lunii septembrie sterilul de la Renard, un sit care face parte din Patrimoniul Mondial.

O ziarista din Romania a colaborat cu reporterii BBC pentru a arata cum sunt discriminati romanii si bulgarii in Marea Britanie (VIDEO)

O jurnalista romanca a acceptat sa lucreze sub acoperire, drept menajera, intr-un hotel din Londra pentru a observa cum sunt tratati est-europenii pe piata muncii in Marea Britanie. Reportajul, realizat in.

O ziarista din Romania a colaborat cu reporterii BBC pentru a arata cum sunt discriminati romanii si bulgarii in Marea Britanie (VIDEO)

O jurnalista romanca a acceptat sa lucreze sub acoperire, drept menajera, intr-un hotel din Londra pentru a observa cum sunt tratati est-europenii pe piata muncii in Marea Britanie. Reportajul, realizat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )