Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rompetrol Rafinare a incheiat primul semestru cu un profit net in crestere cu 23%; cifra de afaceri a scazut cu 14%

Adevărul Adevărul,
Rompetrol Rafinare a incheiat primul semestru cu un profit net in crestere cu 23%; cifra de afaceri a scazut cu 14%

Rompetrol Rafinare, principalul activ al KMG International KMGI) in Romania, care opereaza rafinariile Petromidia Navodari si Vega Ploiesti, a inregistrat in primele sase luni ale lui 2016 un profit net consolidat de 22 milioane dolari, in crestere cu 23% comparativ cu primul semestru din 2015. continuă pe Adevărul

Farmaceutica Remedia a inregistrat un profit net in crestere cu 169%, in primul semestru

Farmaceutica Remedia a inregistrat un profit net de 177. 294 lei, in crestere cu 169,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, conform rezultatelor neauditate publicate pe site-ul companiei.

Agricover Credit IFN a inregistrat un profit net in crestere cu 42%

Agricover Credit IFN a inregistrat, in primul semestru al anului acesta, un profit net de 14,6 milioane lei, in crestere cu 42%, comparativ cu valoarea inregistrata pentru aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al institutiei.

Crestere de 16,5% a numarului de pasageri pe Aeroportul Henri Coanda

Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Uniunea Europeana in primul semestru din 2016 a crescut cu 6,2%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, arata datele ACI Europe, asociatia aeroporturilor europene, transmite site-ul traveldailynews. com, potrivit Agerpres.

Rezultate Banca Transilvania: profit net de aproape doua ori mai mare si crestere puternica a veniturilor din dobanzi

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 458,3 milioane lei, in primul semestru, de peste doua ori mai mare fata de rezultatul obtinut in perioada similara din 2015, in contextul cresterii veniturilor din dobanzi cu 64% si a veniturilor din.

Oltchim a obtinut un profit net de 18,5 milioane lei, in primul semestru

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa din 2013, a realizat un profit net de 18,5 milioane lei, adica 4,1 milioane de euro, in primul semestru al acestui an.

Transelectrica a inregistrat un profit net in scadere cu peste 32% in primul semestru, veniturile s-au diminuat cu aproape 13%

Transelectrica, transportatorul national de energie electrica, a realizat, in prima parte a acestui an, un profit net de 142 milioane lei 31,5 milioane euro, mai mic cu 32,6% fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce veniturile totale au.

NEPI a raportat un profit net de 67 milioane de euro

Fondul sud-african NEPI a raportat profit net de 67 milioane euro in primul semestru, fata de un rezultat de 116 milioane euro in primele sase luni din 2015.

UniCredit Leasing, profit net de 3,7 milioane de euro in primul semestru din 2016

UniCredit Leasing, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de leasing, a inregistrat un profit net consolidat al activitatilor de leasing raportat in primul semestru al anului, calculat in conformitate cu standardele IFRS, de 3,7 milioane de euro,.

Romgaz a inregistrat un profit in scadere cu 20% in primul semestru

Romgaz, cea mai profitabila companie de stat, a realizat in primul semestru un profit net de 615,3 milioane lei 136,7 milioane euro), in scadere cu 20% fata de primele sase luni ale anului trecut, in timp ce afacerile s-au redus cu pste 17%, la 1,84.

Grupul OMV Petrom: Am avut profit de circa 400 milioane de lei in primul semestru, un rezultat bun in contextul conditiilor dificile

OMV Petrom si-a publicat miercuri rezultatele financiare petru trimestrul al doilea al acestui an. Compania a realizat un profit net de 117 milioane de lei in al doilea trimestru din 2016, in scadere cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )