Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romsilva va administra in continuare, pe o perioada de 10 ani, 16 parcuri nationale

România Liberă România Liberă,
Romsilva va administra in continuare, pe o perioada de 10 ani, 16 parcuri nationale

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva si Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC) au semnat in aceasta saptamana noile contracte de administrare, pe o perioada de 10 ani, pentru 16 parcuri nationale si naturale, precum si pentru ariile naturale protejate care se suprapun pe suprafata acestora. continuă pe România Liberă

CFR Calatori anunta ca in perioada 10-16 octombrie va suplimenta trenurile spre Iasi pentru pelerinajul de Sfanta Parascheva

In perioada 10-16 octombrie CFR Calatori va suplimenta capacitatea de transport din Bucuresti si principalele orase din tara, venind astfel in sprijinul pelerinilor care vor sa calatoreasca spre si dinspre Iasi cu ocazia sarbatorii Sfintei Parascheva.

SMURD a implinit 10 ani de la primul zbor al paramedicilor. Medicii nu se tem de misiunile de salvare pe calea aerului

Peste 12. 000 de misiuni de salvare au avut loc in cei 10 ani de operare aero-medicala SMURD, potrivit medicului Raed Arafat, secretar de stat in MAI. Totodata, medicul a anuntat ca sambata a fost inregistrata o premiera in materie de salvare de vieti omenesti, asta pentru ca un medic si o victima au fost transportati cu un troliu, timp de 10 minute, din Muntii Piatra Craiului pana intr-o zona in care aeronava SMURD putea ateriza.

Radu Banciu: Firea spune ca Iohannis nu e bun de presedinte pentru ca nu are copii. Dar Iliescu avea copii? El cum a putut conduce 10 ani? (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, afirmatiile Gabrielei Firea, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )