Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ronnie OSullivan isi arata din nou geniul in snooker. Break maxim si victorie la zero

Online Sport Online Sport,
Ronnie OSullivan isi arata din nou geniul in snooker. Break maxim si victorie la zero

Jucatorul englez Ronnie OSullivan a inceput Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii cu glezna piciorului stang grav afectat si a fost la un pas de abandon dupa primul tur. continuă pe Online Sport

Ronnie OSullivan ajunge in optimile Campionatului Regatului Unit

La prima vedere, pentru cineva care nu a urmarit meciul dintre Ronnie OSullivan si Ben Woollaston, scorul final in favoarea cvintuplului campion mondial poate parea mincinos.

Ronnie OSullivan critica formatul de la York: E ca si cum Federer ar juca pe terenul 13 in fata a trei oameni si un caine

Ronnie OSullivan a trecut peste accidentarea la glezna si, incaltat in pantofi de sport, s-a calificat in turul al treilea la Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord de la York.

FOTO Madonna, INCREDIBIL DE SEXY intr-un pictorial INCENDIAR! Uite cum isi ARATA SANII in toata splendoarea lor

Madonna pozeaza in lenjerie intima si isi arata sani pentru Interview Magazine, cantareata aparand pe trei coperti diferite. Madonna nu.

indragostita! Demi Moore isi mananca din ochi papuselul

Demi Moore zambeste din nou ca o indragostita, pentru ca iata, relatia pe care o are cu papuselul ei rezista si dupa un an.

Senatoarea grevista, Cristiana Anghel, ataca din nou: Vrea sa-i taie indemnizatia unui PNL-ist

Grevista lui Voiculescu ataca din nou. De aceasta data, victima senatoarei Cristiana Anghel este liberalul Cristian Bodea, caruia vrea sa-i taie indemnizatia. La sfarsitul lunii septembrie, acesta a depus un.

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital; Ponta: Vreau sa suflam si in iaurt!

Guvernul a amanat din nou aprobarea proiectului care modifica Legea pietei de capital. Premierul Victor Ponta a spus, in sedinta de guvern, ca vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor din proiect, informeaza Mediafax.

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital pentru ca vrea sa sufle si in iaurt

Proiectul care modifica Legea pietei de capital a fost din nou amanat de Guvern, premierul Victor Ponta spunand, in sedinta, ca la acest document se va lucra in continuare, deoarece vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor.

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata pentru a sustine rubla

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou piata valutara pentru sustinerea rublei, aflata in declin masiv din cauza sanctiunilor economice impuse de Uniunea Europeana UE) si SUA. Totusi, aceasta este prima interventie de dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, masura fiind estimata la circa 700 de milioane de dolari.

Urgenta Spitalului Husi, inchisa din nou dupa ce medicul detasat si-a dat si el demisia

Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Husi va fi inchis din nou, dupa ce si-a dat demisia si medicul coordonator detasat de la Vaslui in urma cu mai putin de o luna, atunci cand fostul sef al.

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu ar putea fi operat din nou

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, ar putea fi operat din nou, vineri, daca starea sanatatii lui va permite acest lucru, a anuntat directorul Spitalului de Arsi, citat de Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )