Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la. continuă pe Antena3

CE: Romania este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie, in perioada 2007 - 2012

In perioada 2007 - 2012, tara noastra este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie cu 40%), urmata de Ungaria 30%), Marea Britanie, Letonia, Grecia, Italia si Portugalia cu aproximativ 20%), arata analiza anuala privind ocuparea fortei de munca si situatia sociala in UE realizata de Comisia Europeana.

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si.

Aprecierea record a francului a dus bursa elvetiana la cea mai drastica scaderere din ultimii 27 ani

Indicele SMI al bursei elvetiene a scazut cu 12% joi. Acesta este cel mai mare declin din ultimii 27 de ani, dupa ce francul elvetian s-a apreciat la un nivel record fata de euro, in urma deciziei bancii centrale a Elvetiei de a renunta la plafonul.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

Cel mai mare vizionar din prezent vrea sa aduca internet pe Marte

Elon Musk, CEO-ul Tesla, este cunoscut pentru planurile sale ambitioase, iar acum impresioneaza inca o data prin felul in care vede viitorul internetului. Elon Musk este unul dintre cei mai populari antreprenori din prezent, apreciat pentru faptul ca se implica in proiecte pe care multi le-ar fi considerat foarte greu de realizat. Printre acestea se [].

Sondaj IRES. Cea mai mare spaima a romanilor in 2015 un razboi. Peste 90% dintre ei vor un nou proiect de tara

Peste 90% dintre romani asteapta, de la actuala clasa politica, un nou proiect de tara, iar un procent similar considera ca perioada actuala este oportuna pentru initierea acestuia, potrivit unui sondaj IRES efectuat in luna ianuarie. De asemenea, cei mai multi se tem de izbucnirea unui conflict armat in regiune.

Sondaj IRES. Cea mai mare spaima a romanilor in 2015 un razboi. Peste 90% din ei vor un nou proiect de tara

Peste 90% din romani asteapta, de la actuala clasa politica, un nou proiect de tara, iar un procent similar considera ca perioada actuala este oportuna pentru initierea acestuia, potrivit unui sondaj IRES efectuat in luna ianuarie. De asemenea, cei mai multi se tem de izbucnirea unui conflict armat in regiune.

Carpeli in loc de aparate medicale performante la cel mai mare spital din Mehedinti. Tomograful functioneaza in sistem de avarie

Sanatate cu aparate medicale depasite, asa functioneaza Spitalul Judetea de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicala din judetul Mehedinti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )