Libnet.ro
UNICEF

20:45

Rovana Plumb: in Parlamentul European eu nu am mai vazut europarlamentari care sa voteze impotriva propriei tari, cum fac cei de la PNL

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: in Parlamentul European eu nu am mai vazut europarlamentari care sa voteze impotriva propriei tari, cum fac cei de la PNL

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb afirma ca isi doreste sa mearga din nou in Parlamentul European pentru a continua activitatea pe care si-a desfasurat-o in fiecare pozitie in. continuă pe Antena3

VIDEO. Cum a fost evacuata Rovana Plumb dupa mitingul PSD de la Iasi: Doamne, Dumnezeule, cum e...

Dupa entuziasmul afisat pe scena la mitingul PSD de la Iasi, Rovana Plumb n-a mai parut atat de sigura pe ea cand a trebuit sa parcurga la plecare drumul pana la masina.

VIDEO Rovana Plumb, izgonita de la Iasi intr-un cor de huiduieli: Nu pot sa ies! Doamne, Dumnezeule!

Parlamentarul PSD Rovana Plumb a plecat din Iasi in huiduielile mai multor protestatari. Demnitarul s-a speriat atunci cand a vazut multimea care o astepta la iesirea din hotel si a plecat sub protectia jandarmilor.

Rovana Plumb, la mitingul social-democratilor de la Galati: PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei in Europa si oriunde in lume.

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb a atacat dur Opozitia in cadrul mitingului social-democratilor de la Galati si le-a facut o serie de promisiuni romanilor. Datorita voua si a.

Rovana Plumb, la mitingul social-democratilor de la Galati: PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei in Europa si oriunde in lume

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb a atacat dur Opozitia in cadrul mitingului social-democratilor de la Galati si le-a facut o serie de promisiuni romanilor. Datorita voua si a.

Moment rusinos pentru Carmen Avram si Rovana Plumb. Au fost evacuate in huiduieli, la Iasi VIDEO

Momente rusinoase pentru Carmen Avran si Rovana Plumb, candidate PSD la alegerile europarlamentare. Cele doua au fost evacuate in huiduieli, dupa mitingul PSD de la Iasi. Mitingul PSD de la Iasi poate fi citit in nota unui mare esec de imagine pentru partidul care guverneaza Romania. Social-democratii au reusit sa adune, de bine de rau, [] .

Digi24: Ce vor face politicienii care nu mai prind un mandat in Parlamentul European? Vreau sa iau lectii de surfing

Multi dintre politicienii romani care nu vor mai avea un mandat in urmatoarea legislatura a Parlamentul European nu s-au hotarat in ce directie se va indrepta cariera lor dupa alegerile din 26 mai. Cativa si-au facut, insa, planuri concrete: Theodor Stolojan, de exemplu, vrea sa scrie o carte si. sa ia lectii de surfing si windsurfing.

Marian Vanghelie, sustinut in cursa pentru Bruxelles de fostul lider al socialistilor europeni: Parlamentul European are nevoie de tine

Fostul lider al socialistilor in Parlamentul European, austriacul Hannes Swoboda, a transmis o declaratie video de sustinere in campania electorala a lui Marian Vanghelie si a partidului sau, Partidul Socialist Democrat Independent PSDI). Declaratia a fost transmisa duminica in emisiunea Controverse B1 realizata de Andrei Badin.

LIVE Renate Weber, despre scrisoarea lui Timmermans: Un gest nedemn / Ce planuri are ALDE pentru Parlamentul European. Renate Weber discuta acum in studioul HotNews.ro

Eurodeputata ALDE Renate Weber spune ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a facut un gest nedemn prin scrisoarea trimisa autoritatilor romane, in care ameninta autoritatile romane cu declansarea unui mecanism mai dur decat MCV daca intra in vigoare modificarea Codurilor penale, ea apreciind ca, pentru a ascunde problemele din alte tari, oficialii europeni au transformat Romania in oaia neagra a Europei. Eurodeputata ALDE Renate Weber este invitata luni, de la ora 14. 00, la interviurile HotNews. ro LIVE.

VIDEO Renate Weber, despre scrisoarea lui Timmermans: Un gest nedemn. Romania, transformata in oaia neagra a Europei/ Ce planuri are ALDE pentru Parlamentul European. Renate Weber a discutat in studioul HotNews.ro

Eurodeputata ALDE Renate Weber spune ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a facut un gest nedemn prin scrisoarea trimisa autoritatilor romane, in care ameninta autoritatile romane cu declansarea unui mecanism mai dur decat MCV daca intra in vigoare modificarea Codurilor penale, ea apreciind ca, pentru a ascunde problemele din alte tari, oficialii europeni au transformat Romania in oaia neagra a Europei. Eurodeputata ALDE Renate Weber a fost invitata luni la interviurile HotNews. ro LIVE.

Batalia pentru Parlamentul European. Confruntare PSD si ALDE cu PNL si USR/ Veti merge la vot pe 26 mai?

Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in fata, ca telespectatorii Antena 3 sa raspunda la urmatoarea intrebare: Veti merge la vot pe 26 mai? Raspundeti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )