Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rudel Obreja, arestat pentru 29 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rudel Obreja, arestat pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, arestarea preventiva pentru 29 de zile a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, urmarit penal pentru trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Rudel Obreja, retinut pentru 29 de zile dupa ce ar fi cerut un milion de euro pentru a interveni la judecatori

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in favoarea acesteia la judecatori, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite Mediafax.

Rudel Obreja, arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, miercuri, arestarea preventiva a lui Rudel Obreja pentru 29 de zile. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box este urmarit penal pentru savarsirea.

Rudel Obreja, arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic de influenta. Denuntatorul este Sorin Ovidiu Vantu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, miercuri, arestarea preventiva a lui Rudel Obreja pentru 29 de zile. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box este urmarit penal pentru savarsirea.

Rudel Obreja, arestat preventiv pentru trafic de influenta. Denuntatorul este Sorin Ovidiu Vintu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, miercuri, arestarea preventiva a lui Rudel Obreja pentru 30 de zile. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii.

Rudel Obreja, arestat dupa ce ar fi cerut un milion de euro spaga, pentru a interveni la judecatori

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in.

Rudel Obreja, retinut pentru trafic de influenta.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, a fost retinut, marti, de DNA, pentru trafic de influenta,. dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in favoarea acesteia la judecatori, conform Mediafax.

DNA: Rudel Obreja, retinut pentru 24 de ore

Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenta.

Rudel Obreja, arestat preventiv. A vrut sa il pacaleasca pe unul dintre cei mai controversati romani: Sorin Ovidiu Vantu

Retinerea de marti a lui Rudel Obreja pentru trafic de influenta a cazut ca un fulger. Nimeni nu se astepta ca fostul presedinte al Federatiei Romane de Box sa se ocupe cu asa ceva, toata lumea dorind detalii despre Gala Bute, in care s-ar fi cheltuit sume de bani incorect alaturi de Ministerul Tursimului. Miercuri, apar noi detalii neasteptate: persoana cu care Obreja facea afaceri era Sorin Ovidiu Vantu. Fostul oficial din box a dorit sa il pacaleasca pe unul dintre cei mai mari controversati oameni din Romania, considerat de opinia publica a fi prejudiciat sute de mii de cetateni prin Fondul National de Investitii F. Obreja a fost arestat preventiv miercuri dupa-masa.

Fostul presedinte al FR de Box Rudel Obreja, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie anunta marti seara ca au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Rudel Obreja, fara calitate speciala cunoscut ca fost presedinte al Federatiei.

Rudel Obreja a fost ARESTAT. Ar fi cerut un milion de euro pentru a interveni la judecatori

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in favoarea acesteia la judecatori, a fost arestat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )