Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta in dosarul in care i-ar fi cerut lui Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro

Adevărul Adevărul,
Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta in dosarul in care i-ar fi cerut lui Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB) Rudel Obreja a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruatie DNA) in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul in care omul de afaceri era judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. continuă pe Adevărul

DNA: Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, acuzat de trafic de influenta.

Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta in dosarul in care i-ar fi cerut lui Vintu un milion de euro

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB) Rudel Obreja a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruatie DNA) in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul in care omul de afaceri era judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta in favoarea lui Vintu

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Obreja se afla in arest la domiciliu si este acuzat ca a cerut de la Sorin Ovidiu Vantu un.

Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta in favoarea lui Vintu.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, arestat la domiciliu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru trafic de influenta. Citeste si: Rudel Obreja: Nu am luat niciun ban de la Vintu Rudel Obreja este acuzat de DNA ca i-ar fi cerut un milion de euro lui Sorin Ovidiu Vantu, bani in schimbul carora s-ar fi angajat sa intervina pe langa judecatorii Curtii Supreme pentru a-i obtine o solutie favorabila intr-un proces. Dosarul va fi judecat la Tribunalului .

Rudel Obreja, trimis in judecata pentru trafic de influenta in favoarea lui Vintu

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind.

Rudel Obreja a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, care se afla in arest la domiciului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de infleunta, potrivit unui comunicat al.

Doi oradeni, retinuti pentru trafic de influenta.

Doi barbati din Oradea au fost retinuti pentru 24 de ore pentru trafic de influenta, dupa ce i-au cerut 3 milioane de lei unui denuntator, promitandu-i ca vor interveni la fostul ministru Chitoiu pentru deblocarea unor fonduri pentru CET Oradea, conform unui comunicat al DNA. Citeste si: Seful unui clan din Mangalia, trimis in judecata pentru santaj si inselaciune Viorel Amariei si Alexandru Voinea i-au cerut bani administratorului unei societati care livra carbune, in schimbul promisiunii ca .

Seful unui clan din Mangalia, trimis in judecata pentru santaj si inselaciune.

Seful clanului Raim, din Mangalia, Iuzeir Raim, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru inselaciune si santaj. In acelasi dosar au fost trimisi in judecata alte doua persoane, pentru complicitate la santaj. Citeste si: Doi constanteni, urmariti penal de DNA, pentru santaj In luna martie a anului 2012, in urma cumpararii unui imobil situat in Portul Turistic Mangalia, inculpatul Iuzeir Raim a promis ca va achita proprietarului, persoana vatamata, suma de 33. 000 euro reprezentand .

Israelienii, cautati de SUA pentru TRAFIC interational de medicamente, prinsi la Bucuresti. ...

Politistii au prins doi barbati banuiti de implicare in activitati de trafic international de produse farmaceutice prin etichetare falsa ori fara retete valabile. Valoarea prejudiciului creat prin aceste acte de frauda si inselaciune este de aproximativ 20. 000 USD, informeaza IGPR intr-un comunicat de presa. In urma cooperarii si schimbului de date si informatii cu autoritatile din Statele Unite ale Americii, respectiv Drug Enforcement Administration, politistii Directiei de Combatere a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )