Libnet.ro
UNICEF

19:15

Runa pentru Romania in luna iunie. Voropchievici: Vor fi restrictii, cineva ne ingreuneaza viata prin masurile pe care le ia

Antena3 Antena3,
Runa pentru Romania in luna iunie. Voropchievici: Vor fi restrictii, cineva ne ingreuneaza viata prin masurile pe care le ia

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, runa pentru Romania in luna iunie. continuă pe Antena3

Vine greul pentru 5 zodii in luna Iunie! Nativii din zodia Rac au o parte de o luna destul de dificila

Luna iunie vine cu multe vesti triste pentru mai multi nativi. Afla care sunt zodiile care se vor lovi de probleme destul de serioase in aceasta luna!.

Prognoza meteo din batrani pentru luna iunie 2020, cu Mihai Voropchievici. Se anunta vreme ploioasa

Luna iunie va fi cu vant si ploaie, a spus numerologul Mihai Voropchievici sambata, la Antena 3.

Zodiile care varsa lacrimi amare: pentru Berbec, luna iunie va fi una de cumpana

Luna iunie ar trebui sa aduca nu doar vara, ci si un motiv de voie buna odata cu instaurarea anotimpului preferat al celor mai multi dintre noi. Cu toate acestea, desi dezirabile ne sunt momentele placute, in luna iunie vom fi nevoiti sa ne confruntam cu cateva situatii neplacute. Iata care sunt motivele pentru care vei experimenta sentimente negative in luna iunie in functie de zodia ta!.

Coronavirus: Ungaria mentine deocamdata restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina

Ungaria mentine deocamdata restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina, a declarat sambata Tibor Lakatos, membru al comitetului operativ pentru combaterea epidemiei de Covid-19, intr-un briefing de presa, transmite agentia ungara MTI, citata de Agerpres.

Ungaria mentine deocamdata restrictiile de calatorie pentru Romania

Tibor Lakatos, membru al comitetului ungar pentru raspunsul la epidemia de COVID-19, sustine ca Ungaria mentine deocamdata restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina, explicand ca persoanele care.

Primul mare festival din Europa Centrala si de Est organizat online, in luna iunie

Festivalul International de Teatru de la Sibiu FITS) devine primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrala si de Est care in acest an va avea loc online, in perioada 12-21 iunie, au anuntat joi organizatorii. Editia online va include 138 de evenimente din 30 de tari - peste 14. 400 de minute de teatru, dans, muzica, circ contemporan sau spectacole pentru copii, care vor fi difuzate gratuit.

incepem vara cu temperaturi de toamna! Cand vin zilele cu soare? Prognoza pentru toata luna iunie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, in prognoza meteo valabila intre 1 si 29 iunie, ca saptamana viitoare vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, dar din 8 iunie vine vara adevarata, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )