Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rusia ameninta din nou Romania: Ce mesaj a transmis Ministrul de Externe de la Moscova

B1 B1,
Rusia ameninta din nou Romania: Ce mesaj a transmis Ministrul de Externe de la Moscova

Rusia ameninta Romania cu masuri militare! Sistemele antibalistice instalate de Statele Unite ale Americii in Romania, Polonia si Japonia constituie incalcari ale Tratatului fortelor. continuă pe B1

Rusia ameninta ca va lua masuri militare pentru a face fata sistemelor antiracheta instalate de SUA in Romania si Polonia

Serghei Riabkov, adjunctul ministrului rus de Externe, a acuzat din nou, sambata, Statele Unite ca violeaza Tratatul fortelor nucleare intermediare prin instalarea sistemelor antiracheta in Romania si Polonia, denuntand totodata montarea unor elemente antiracheta in Japonia si avertizand ca Rusia va lua masuri militare pentru a face fata noilor riscuri.

Doctorul Mihai Lucan a ajuns din nou la politie, vineri dimineata

Doctorul Mihai Lucan a ajuns din nou la politie, la o sectie din Capitala, vineri dimineata. Cercetat sub control judiciar pentru delapidare, in cazul Institutului de Urologie si Transplant din Cluj,.

Doctorul Mihai Lucan, din nou la politie

Doctorul Mihai Lucan a ajuns din nou la politie, la o sectie din Capitala, vineri dimineata. Cercetat sub control judiciar pentru delapidare, in cazul Institutului de Urologie si Transplant din Cluj,.

Simona Gherghe asteapta din nou barza!

Simona Gherghe asteapta din nou barza! Frumoasa prezentatoare tv are deja o fetita pe nume Ana. Simona si sotul sau, Razvan Sandulescu, isi doresc pentru micuta lor un frate sau o surioara. Acum.

Subiectele Zilei: Cum a ridicat Lucan imperiul Lukfurt. Managerul Institutului de transplant: Era o forma de sclavie. Steriliza din nou acele, ca sa faca economie; Campionat de postat sincron. Val de mesaje pro-PSD pe grupurile de Facebook. Respect, Drag

Skimming-ul a ingrozit Romania. Care este tasta bancomatului care arata daca ne-au fost clonate cardurile. Skimming-ul, adica metoda de a fura datele de. Catalin Tenita despre anul Rezist: Strada trebuie sa creeze agenda publica si sa puna intrebarile corecte2017 a fost un an in care societatea civila din.

Caru' cu vedete:Cristi Minculescu, din nou in razboi cu Nelu Dumitrescu; Laura Cosoi, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca este insarcinata; Adela Popescu si-a socat fanii. S-a fotografiat dezbracata in pat

Oana Lis s-a mandrit cu lenjeria intima pe care o va purta de Revelion. Oana Lis nu se opreste din a ne uimi! In aceasta. Antonia, criticata dur de fostul socru. E o greseala mare. Eu ii intreb si acum! Antonia, de ce nu i-ai adus o papusica cu.

Presedintele moldovean Igor Dodon, vizat din nou de o procedura de suspendare

Mai multi parlamentari moldoveni au depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare privind refuzul presedintelui Igor Dodon de a numi noii membri ai guvernului desemnati de coalitia de guvernare, transmite Deschide. md. Parlamentarii coalitiei cer Curtii o noua suspendare a lui Dodon, similara cu cea din octombrie, cand presedintele pro-rus a refuzat numirea unui nou ministru al Apararii.

Locuintele se scumpesc, din nou, in 2018. Ce se intampla cu programul Prima Casa

Specialistii lanseaza previziuni sumbre pentru piata imobiliara in 2018. Pretul apartamentelor ar putea creste cu aproximativ 8% in 2018, dupa scumpirile semnificative din piata imobiliara.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )