Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rusia si Argentina, acorduri de 5 miliarde de dolari in domeniul energiei

România Liberă România Liberă,
Rusia si Argentina, acorduri de 5 miliarde de dolari in domeniul energiei

Rusia si Argentina au incheiat joi acorduri in valoare de 5 miliarde de dolari in domeniul energiei, in cadrul unui parteneriat strategic, in timpul unei vizite a presedintelui argentinian Cristina Fernandez de Kirchner la Moscova, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Rusia si Argentina au semnat acorduri de 5 miliarde de dolari in domeniul energiei

Rusia si Argentina au incheiat, joi, un parteneriat strategic in valoare de 5 miliarde de dolari care vizeaza domeniul energiei, in timpul in timpul unei vizite a presedintelui argentinian Cristina Fernandez de.

Presedintii rus si argentinian au incheiat un acord energetic de 5 miliarde dolari

Rusia si Argentina au incheiat joi un parteneriat strategic universal in domeniul energiei, cu o valoare totala de 5 miliarde de dolari, in timpul unei vizite a presedintelui argentinian Cristina Fernandez de Kirchner la Moscova, transmite Sputnik.

China investeste 46 miliarde dolari in infrastructura din Pakistan

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a semnat astazi mai multe acorduri cu autoritatile pakistaneze, privind investitii de 46 miliarde dolari, in special in construirea Coridorului Economic dintre cele doua tari CPEC), constand intr-o retea de drumuri, cai ferate si conducte, scrie BBC.

Daiichi Sankyo vinde o cota de 3,6 miliarde dolari din Sun Pharma

Daiichi Sankyo Company Ltd. din Japonia isi vinde participatia in suma de 3,6 miliarde dolari din Sun Pharmaceutical Industries Ltd. Sun Pharma), cel mai mare producator de medicamente din India dupa vanzari), conform unei surse apropiate afacerii, citata de Reuters.

Forbes: Averile bogatasilor rusi s-au redus cu 73 miliarde dolari in 2014

Numarul miliardarilor rusi a scazut la 88 anul trecut, de la 111 in 2013, in conditiile in care criza economica din Rusia a redus averile acestora, potrivit unui clasament publicat saptamana trecuta de revista Forbes.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )