Libnet.ro
UNICEF

22:15

Rusia, bombardamente MASIVE asupra Statului Islamic in Siria

România Liberă România Liberă,
Rusia, bombardamente MASIVE asupra Statului Islamic in Siria

Un oficial din Statul Major al armatei ruse a anuntat ca Rusia a efectuat, miercuri, bombardamente masive impotriva unor pozitii teroriste din Siria si a utilizat rachete de croaziera si bombe de mare capacitate. continuă pe România Liberă

Bombardamente masive ale Rusiei asupra pozitiilor teroriste din Siria

Armata rusa a efectuat, miercuri, bombardamente masive impotriva unor pozitii teroriste din Siria, utilizand rachete de croaziera si bombe de mare capacitate, anunta generalul Andrei Kartapolov, un oficial din cadrul Statului Major al armatei ruse.

Serie de raiduri franco-americane contra Statului Islamic in Siria. Un lider jihadist a fost ucis langa frontiera siriano-iordaniana

Avioane americane si franceze mobilizate in cadrul coalitiei anti-SI Statul Islamic) au efectuat o serie de raiduri in Siria, vizand peste o suta de camioane-cisterne in apropiere de granita siriano-irakiana, precum si obiective din orasul Rakka, un fief al jihadistilor.

Franta bombardeaza pozitii ale Statului Islamic in Siria

Aviatia militara franceza a lansat, luni, o noua serie de bombardamente, in Siria, impotriva pozitiilor retelei teroriste Stat Islamic.

Siria: Franta loveste din nou fieful Statului Islamic din Raqa

Avioanele franceze de lupta au lovit, marti, pentru a treia zi consecutiv, fieful gruparii Statului Islamic din Raqa, in nordul Siriei, a anuntat ministrul Apararii, Jean-Yves Le Drian, conform AFP.

Teroristii Statului Islamic fug din Siria imbracati in rochii si machiati

Agentia iraniana de stat Fars anunta ca zeci de teroristi ai Statului Islamic incearca sa evadeze din Siria, fiind machiati si imbracati in rochii, dupa ce fortele guvernamentale siriene au obtinut mai multe victorii in Alepp.

Putin va razbuna avionul prabusit in Sinai cu noi lovituri aeriene asupra Statului Islamic

Serviciul federal rus de securitate FSB) afirma ca aeronava rusa care zbura pe ruta Sankt-Petersburg - Sharm el-Sheikh s-a prabusit in peninsula egipteana Sinai din cauza unui atac terorist. Avionul s-a dezintegrat in aer din cauza unei bombe cu echivalentul a unui kilogram de trotil.

Franta a lansat bombardamente masive asupra orasului sirian Raqa, fief al organizatiei teroriste Statul Islamic

Franta a efectuat, duminica, 20 de raiduri aeriene bombardand Raqa, oras din nordul Siriei si fief al organizatiei teroriste Statul Islamic, a anuntat ministrul francez al Apararii, citat de AFP. Bombardamentele vin la doua zile de la seria de atentate simultane care au lovit Parisul, soldate cu 132 de morti si 352 de raniti.

Noi amenintari din partea Statului Islamic: Urmeaza SUA si alte tari europene

Gruparea jihadista Statul Islamic a publicat o noua inregistrare video in care a amenintat ca va comite noi atentate teroriste in alte tari europene,dar si in Statele Unite, similare celor din Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )