Libnet.ro
UNICEF

14:45

Serie de raiduri franco-americane contra Statului Islamic in Siria. Un lider jihadist a fost ucis langa frontiera siriano-iordaniana

Adevărul Adevărul,
Serie de raiduri franco-americane contra Statului Islamic in Siria. Un lider jihadist a fost ucis langa frontiera siriano-iordaniana

Avioane americane si franceze mobilizate in cadrul coalitiei anti-SI Statul Islamic) au efectuat o serie de raiduri in Siria, vizand peste o suta de camioane-cisterne in apropiere de granita siriano-irakiana, precum si obiective din orasul Rakka, un fief al jihadistilor. continuă pe Adevărul

Teroristii Statului Islamic fug din Siria imbracati in rochii si machiati

Agentia iraniana de stat Fars anunta ca zeci de teroristi ai Statului Islamic incearca sa evadeze din Siria, fiind machiati si imbracati in rochii, dupa ce fortele guvernamentale siriene au obtinut mai multe victorii in Alepp.

OSDO anunta uciderea unui lider britanic al Statului Islamic

Un lider britanic al retelei extremiste Statul Islamic si alti trei militanti straini au fost ucisi in atacuri aeriene americane desfasurate la Rakka, in nordul Siriei, a anuntat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters online.

Noi amenintari din partea Statului Islamic: Urmeaza SUA si alte tari europene

Gruparea jihadista Statul Islamic a publicat o noua inregistrare video in care a amenintat ca va comite noi atentate teroriste in alte tari europene,dar si in Statele Unite, similare celor din Paris.

Seful Statului Islamic in Libia, OMORAT

Seful gruparii teroriste Stat Islamic din Libia a fost ucis intr-un raid aerian american, efectuat in cursul noptii de vineri spre sambata.

Mesajul Statului Islamic pentru Franta

Teroristii din Statul Islamic au precizat, intr-un mesaj postat pe Internet, ca motivul pentru care au atacat Parisul a fost sa arate ca Franta ramane una din principalele tinte, potrivit BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )