Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bombardamente masive ale Rusiei asupra pozitiilor teroriste din Siria

Adevărul Adevărul,
Bombardamente masive ale Rusiei asupra pozitiilor teroriste din Siria

Armata rusa a efectuat, miercuri, bombardamente masive impotriva unor pozitii teroriste din Siria, utilizand rachete de croaziera si bombe de mare capacitate, anunta generalul Andrei Kartapolov, un oficial din cadrul Statului Major al armatei ruse. continuă pe Adevărul

Bombardamente masive ale Rusiei asupra pozitiilor teroriste din Siria

Armata rusa a efectuat, miercuri, bombardamente masive impotriva unor pozitii teroriste din Siria, utilizand rachete de croaziera si bombe de mare capacitate, anunta generalul Andrei Kartapolov, un oficial din.

Rusia, bombardamente MASIVE asupra Statului Islamic in Siria

Un oficial din Statul Major al armatei ruse a anuntat ca Rusia a efectuat, miercuri, bombardamente masive impotriva unor pozitii teroriste din Siria si a utilizat rachete de croaziera si bombe de mare capacitate.

Franta a lansat bombardamente masive asupra orasului sirian Raqa, fief al organizatiei teroriste Statul Islamic

Franta a efectuat, duminica, 20 de raiduri aeriene bombardand Raqa, oras din nordul Siriei si fief al organizatiei teroriste Statul Islamic, a anuntat ministrul francez al Apararii, citat de AFP. Bombardamentele vin la doua zile de la seria de atentate simultane care au lovit Parisul, soldate cu 132 de morti si 352 de raniti.

Atacurile teroriste din Paris: Bilantul victimelor a urcat la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati, relateaza presa franceza, citata de Mediafax.

Iohannis: Romania nu isi schimba pozitia fata de refugiati dupa atacurile teroriste din Franta

ACTUALIZARE 19:50 Basescu: Declaratia lui Iohannis privind refugiatii - demagogica Presedintele MP, Traian Basescu, a declarat astazi ca, in opinia sa, tara noastra trebuie sa se opuna, ca stat suveran, deciziei UE privind cotele de refugiati, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )