Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rusia, suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna din 2018

Adevărul Adevărul,
Rusia, suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna din 2018

Comitetul International Olimpic CIO) a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarna la PyeongChang din 2018, dar unii sportivi rusi vor putea evolua sub drapel neutru, a anuntat forul de la Lausanne. continuă pe Adevărul

Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna, din 2018

Comitetul International Olimpic CIO) a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarna, care vor avea loc in PyeongChang, in 2018. Potrivit Reuters, unii sportivi rusi vor avea posibilitatea de a participa la Jocurile Olimpice sub un drapel neutru, scrie BBC.

Schi alpin: Marie-Michele Gagnon, grav accidentata la un antrenament - Canadianca va rata restul sezonului Cupei Mondiale si participarea la JO de iarna din 2018

Schioarea canadianca Marie-Michele Gagnon, ocupanta locului 6 la editia trecuta a Mondialelelor la super-combinata, este nevoita sa incheie prematur actualul sezon competitional din cauza unei grave accidentari suferite in timpul unui antrenament la Lake Louis, a anuntat Federatia canadiana de schi.

Decizie fara precedent in istoria olimpica. Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna 2018

Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de catre Comitetul International Olimpic CIO) pentru dopaj institutionalizat. Unii dintre sportivii sai vor fi autorizati sa participe la.

Rusiei ar trebui sa i se interzica participarea la Jocurile Olimpice de iarna

Vitali Stepanov, fost inspector antidoping care alaturi cu sotia sa, atleta Iulia Stepanova, a dezvaluit sistemul de dopaj organizat din Rusia, considera ca acestei tari ar trebui sa I se interzica participarea la Jocurile Olimpice de iarna de la Pyeongchang, relateaza BBC.

Tragedie in sportul mondial. Un participant la Jocurile Olimpice de la Rio a fost impuscat mortal

Halterofilul columbian Edwin Mosquera Roa, participant la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, si-a pierdut viata dupa ce a fost impuscat luni intr-un oras din tara sa, scrie BBC. Comitetul.

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018

Vineri a fost stabilit programul complet al partidelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, competitie care va avea loc Rusia, in perioada 14 iunie - 15 iulie. Printre cele mai interesante meciuri din faza grupelor se numara Portugalia - Spania 15 iunie), Argentina - Croatia 21 iunie) sau Anglia - Belgia 28 iunie).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )