Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna, din 2018

Hotnews Hotnews,
 Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna, din 2018

Comitetul International Olimpic CIO) a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarna, care vor avea loc in PyeongChang, in 2018. Potrivit Reuters, unii sportivi rusi vor avea posibilitatea de a participa la Jocurile Olimpice sub un drapel neutru, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Rusia, suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna din 2018

Comitetul International Olimpic CIO) a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarna la PyeongChang din 2018, dar unii sportivi rusi vor putea evolua sub drapel neutru, a anuntat forul de la Lausanne.

Decizie fara precedent in istoria olimpica. Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna 2018

Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de catre Comitetul International Olimpic CIO) pentru dopaj institutionalizat. Unii dintre sportivii sai vor fi autorizati sa participe la.

Schi alpin: Marie-Michele Gagnon, grav accidentata la un antrenament - Canadianca va rata restul sezonului Cupei Mondiale si participarea la JO de iarna din 2018

Schioarea canadianca Marie-Michele Gagnon, ocupanta locului 6 la editia trecuta a Mondialelelor la super-combinata, este nevoita sa incheie prematur actualul sezon competitional din cauza unei grave accidentari suferite in timpul unui antrenament la Lake Louis, a anuntat Federatia canadiana de schi.

Rusiei ar trebui sa i se interzica participarea la Jocurile Olimpice de iarna

Vitali Stepanov, fost inspector antidoping care alaturi cu sotia sa, atleta Iulia Stepanova, a dezvaluit sistemul de dopaj organizat din Rusia, considera ca acestei tari ar trebui sa I se interzica participarea la Jocurile Olimpice de iarna de la Pyeongchang, relateaza BBC.

Tragedie in sportul mondial. Un participant la Jocurile Olimpice de la Rio a fost impuscat mortal

Halterofilul columbian Edwin Mosquera Roa, participant la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, si-a pierdut viata dupa ce a fost impuscat luni intr-un oras din tara sa, scrie BBC. Comitetul.

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018

Vineri a fost stabilit programul complet al partidelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, competitie care va avea loc Rusia, in perioada 14 iunie - 15 iulie. Printre cele mai interesante meciuri din faza grupelor se numara Portugalia - Spania 15 iunie), Argentina - Croatia 21 iunie) sau Anglia - Belgia 28 iunie).

Un fost deputat s-a stins din viata la 72 de ani

Fostul deputat Emil Putin, unul dintre politicienii marcanti ai Aradului postdecembrist, a decedat luni seara, dupa o grea suferinta. El a detinut functia de prim-vicepresedinte al PSDR si a fost deputat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )