Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rusia: Vladimir Putin anunta crearea unei Garzi nationale

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Vladimir Putin anunta crearea unei Garzi nationale

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, marti, crearea unei Garzi nationale in Rusia, care va proveni de pe urma reorganizarii fortelor Ministerului de Interne si care va fi insarcinata cu combaterea terorismului si a crimei organizate, precum si cu mentinerea ordinii publice, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

Santaj la nivel inalt in politica din Rusia. Unul dintre cei mai duri rivali ai presedintelui Vladimir Putin a fost filmat in timp ce se afla in ipostaze intime cu amanta sa, o activista.

Vladimir Putin isi face garda nationala. Ce rol va juca noua structura de securitate

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat marti infiintarea unei Garzi Nationale prin reorganizarea fortelor Ministerului de Interne, noua structura urmand sa fie responsabila cu combatarea.

UPDATE Lupte intense in Nagorno-Karabah: cel putin 30 de soldati, din ambele tabere, au fost ucisi/ Vladimir Putin cere incetarea imediata a focului

Cel putin 30 de soldati au fost ucisi la frontiera regiunii separatiste Nagorno-Karabah, in confruntari de o intensitate neobisnuita izbucnite in noaptea de vineri spre sambata intre fortele azere si cele armene, carora presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut o incetare imediata a focului. Sunt cele mai grave ciocniri armate intre Baku si Erevan de la semnarea unui acord de incetare a focului in 1994, care punea capat unui razboi de sase pentru controlul acestei regiuni si soldat cu 30. 000 de morti, relateaza AFP.

Panama Papers. El e violoncelistul care ar detine cheia averii ascunse a lui Vladimir Putin

Este prieten cu Vladimir Putin, nasul uneia dintre fiicele sale si violoncelist la teatrul Mariinski. Dar, de 24 de ore, Serghei Roldughin este acuzat ca se afla in centrul unui complex sistem de societati-paravan ale ap.

Cine este Serghei Roldughin, violoncelistul prieten din copilarie cu Vladimir Putin, aflat in centrul unui sistem de societati-paravan dezvaluit de Panama Papers

Este prieten cu Vladimir Putin, nasul uneia dintre fiicele sale si violoncelist la teatrul Mariinski. Dar, de 24 de ore, Serghei Roldughin este acuzat ca se afla in centrul unui complex sistem de societati-paravan ale apropiatilor presedintelui rus, potrivit ziarului independent Novaia Gazeta, preluat de AFP.

Kremlinul respinge acuzatiile din Panama Papers: Anchete facute de fosti ofiteri CIA, tinta principala e Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin este tinta principala a scurgerii de documente legate de firmele offshore din Panama, acuza Kremlinul, care invoca o ancheta jurnalistica plina de inventii si falsificari care vizeaza destabilizarea tarii, scrie AFP.

Prima reactie a presedintelui Vladimir Putin, dupa izbucnirea scandalului Panama Papers

Presedintele rus este principala tinta a anchetei jurnalistice Panama Papers, cu privire la firme offshore, insa Vladimir Putin nu este implicat, a declarat luni un purtator de cuvant al.

Averea fabuloasa a lui Vladimir Putin, dovedita de documente

O serie de documente care arata numeroase tranzactii si imprumuturi, care totalizeaza peste 2 miliarde de dolari, conduc catre Vladimir Putin. Desi numele sau nu apare in acte, exista un tipar.

Vladimir Putin indeamna partile implicate in conflictul din Nagorno-Karabah la o incetare imediata a focului

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, este profund ingrijorat in legatura cu informatiile privind reluarea actiunilor armate in Nagorno-Karabah si indeamna partile implicate in conflict la incetarea imediata a focului, a anuntat sambata secretarul de presa al Kremlinului, Dmitri Peskov, informeaza TASS, RIA Novosti si AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )