Libnet.ro
UNICEF

13:00

Subiectiv. Elena Udrea se simte umilita in puscarie

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Elena Udrea se simte umilita in puscarie

Elena Udrea se planga ca este umilita in penitenciarul Targsor unde, se pare ca nu este aceeasi atmosfera. intr-un comentariu postat pe pagina de Facebook, echipa de comunicare a Elenei Udrea a. continuă pe Antena3

Elena Udrea se simte umilita, ca a fost mutata la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea se simte umilita, ca a fost mutata la Penitenciarul Targsor, la fel ca orice alt detinut. intr-o postare pe Facebook, echipa de comunicare o martirizeaza pe protejata lui Basescu,.

Elena Udrea, umilita in penitenciarul Targsor. Care sunt problemele cu care se confrunta in inchisoarea de femei

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul echipei sale de comunicare in care spune ca mutarea la penitenciarul de femei Targsor reprezinta o forma de umilire, distrugere, o incercare de suprimare emotionala si intelectuala. La randul lui, aparatorul acesteia spunea aseara ca Elena Udrea este mahnita ca nu-si poate cumpara nimic de la magazinul inchisorii.

Subiectiv. Traian Basescu insista cu apararea pentru Elena Udrea

Traian Basescu a avut o noua iesire nervoasa, incercind sa o apere pe Elena Udrea. Fostul presedinte e convins ca Udrea e tinuta in arest special pentru a spune ceva despre el. Eu am spus ca.

Elena Udrea: Nu mai bine ma bateti cu pietre in piata publica?

Elena Udrea a publicat un nou mesaj pe Facebook cu titlul Nu mai bine o bateti cu pietre in piata publica? in care a subliniat ca mutarea ei la penitenciarul Targsor este o incercare de suprimare emotionala si intelectuala.

Elena Udrea: Mutarea mea la penitenciarul de femei de la Targsor reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea; o aberatie legislativa si o mare mizerie

Despre mutarea sa la penitenciarul de femei de la Targsor, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina de Facebook, sustine ca aceasta masura reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea.

Elena Udrea ar putea fi transferata. in ce penitenciar va ajunge protejata lui Basescu

Elena Udrea va fi transferata, cel mai probabil astazi, din Arestul Politiei Capitalei la penitenciarul Targsor. DNA a informat Arestul Central ca a incheiat actele procedurale in cazul Elenei Udrea si ca.

1 mai, dupa gratii pentru Elena Udrea. Cum petrecea protejata lui Basescu cand era in libertate

In 2009, Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi sarbatoreau in stil grandios. Cele doua erau la Costinesti, impreuna cu EBA, la concertul organizat de Ridzi. Acum, insa, tocmai din cauza acelui eveniment, fostul.

Elena Udrea a fost transferata la penitenciarul Targsor. Ar putea sta in aceeasi celula in care a stat si prietena ei de shopping, Alina Bica

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, a fost transferata la Penitenciarul pentru femei de la Targsor Prahova). Tot acoolo a fost incarcerata si prietena ei, fosta sefa a DIICOT cu care facea.

Elena Udrea va fi mutata in arest la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata, au declarat surse judiciare.

Elena Udrea va fi mutata din arestul central al Politiei Capitalei in Penitenciarul Targsor

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata, au declarat surse judiciare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )