Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ryan Day, campion la Romanian Snooker Masters dupa un final dramatic

Online Sport Online Sport,
Ryan Day, campion la Romanian Snooker Masters dupa un final dramatic

Galezul Ryan Day a castigat, duminica, editia inaugurala a Romanian Snooker Masters, turneul invitational desfasurat timp de cinci zile la Circul Metropolitan din Bucuresti. continuă pe Online Sport

Carter, primul semifinalist la Romanian Snooker Masters dupa un decisiv palpitant cu Maguire

Englezul Ali Carter s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Romanian Snooker Masters dupa un meci castigat in joc decisiv in fata scotianului Stephen Maguire, scor 4-3.

Carter - Bingham, prima semifinala la Romanian Snooker Masters

Englezul Ali Carter s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Romanian Snooker Masters dupa un meci castigat in joc decisiv in fata scotianului Stephen Maguire, scor 4-3.

Bingham il conduce pe Day dupa prima sesiune a finalei Romanian Snooker Masters

Avantaj minim pentru englezul Stuart Bingham in fata galezului Ryan Day in finala turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Circul Metropolitan din Bucuresti.

Vrajitorul Higgins trece de un prim tur complicat la Romanian Snooker Masters

Cvadruplul campion mondial John Higgins s-a calificat, joi, in sferturile turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Bucuresti.

Carter arunca prosopul si Bingham e primul finalist la Romanian Snooker Masters

Stuart Bingham s-a calificat, sambata dupa-amiaza, in finala primei editii a Romanian Snooker Masters, turneu invitational cu 16 jucatori la start si premii totale in valoare de 200. 000 de euro.

Selby, eliminat in primul tur la Romanian Snooker Masters. Bingham si Robertson au oferit un adevarat thriller

Mark Selby, campionul mondial in exercitiu si principalul favorit la castigarea turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Bucuresti, a parasit competitia inca din primul tur, fiind invins de chinezul Liang Wenbo, cu 4-2, dupa un meci de uzura in care cel supranumit Bufonul din Leicester nu a reusit un break mai mare de 50 de puncte. Intr-o alta partida din sesiunea de seara, fostii campioni mondiali Stuart Bingham si Neil Robertson au oferit un adevarat thriller, cu numeroase rasturnari, cel mai mare break al turneului si un decisiv palpitant.

Romanian Snooker Masters: Stuart Bingham, in finala - Victorie cu 5-2 in fata lui Ali Carter

Condus cu 2-0 de Ali Carter, Stuart Bingham a castigat cinci frame-uri la rand si a reusit sa se califice in finala Romanian Snooker Masters.

Programul semifinalelor la Romanian Snooker Masters

Trei englezi si un galez au ajuns in faza semifinalelor primei editii a Romanian Snooker Masters, turneu invitational dotat cu premii totale in valoare de 200. 000 de euro.

Romanian Snooker Masters: John Higgins, in sferturile competitiei de la Bucuresti - Barry Hawkins, eliminat

John Higgins, numarul 5 mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de snooker Romanian Masters, competitie care se desfasoara la Circul Metropolitan din Bucuresti. Barry Hawkins a fost eliminat de Ryan Day, scor 4-2, in optimile de finala.

Romanian Snooker Masters: Judd Trump si John Higgins, eliminati in sferturi

Ultimele meciuri din sferturile turneului de snooker Romanian Masters s-au incheiat cu rezultate surprinzatoare. Judd Trump locul 3 mondial) a fost invins de Kyren Wilson locul 12), in timp ce Ryan Day locul 17) l-a eliminat din competitie pe John Higgins locul 5).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )