Libnet.ro
UNICEF

18:30

S-a aflat averea celei mai bogate persoane din istorie. Ce venituri are fondatorul Amazon

B1 B1,
S-a aflat averea celei mai bogate persoane din istorie. Ce venituri are fondatorul Amazon

Directorul si fondatorul Amazon,Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea sa a atins 105,1 miliarde de dolari. El l-a depasit asfel pe Bill Gates, in topul magnatilor. continuă pe B1

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

Lira - stabila, volatilitatea monedei atinge cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea monedei britanice, lira sterlina, se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa iesirea tarii din UE Brexit) este ca si parafat, potrivit Bloomberg.

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria ASF, a dat in judecata autoritatea de supraveghere/Cat de grava este sanctiunea primita de fosta sefa a NN Pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru ca si-a avertizat clientii cu privire la discutiile publice privind o posibila nationalizare a fondurilor de pensii private, a dat in judecata autoritatea, in luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata. In aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur. Surse HotNews. ro, despre gravitatea sanctiunii ASF in cazul Ralucai Tintoiu: Retragerea autorizatiei de director general este o sanctiune care ii face practic imposibila angajarea pe o pozitie de varf in sectorul financiar, unde toate aceste pozitii sunt autorizate fie de ASF, fie de BNR, fie de alte autoritati in alte tari. O sanctiune de acest tip, care are o durata de 10 ani reprezinta o bila neagra, este ca si cum ar fi un paria pentru industria financiara si nu doar in Romania, ci in toate celelalte tari UE. Cariera ei este complet incheiata din cauza acestei sanctiuni'.

Secretarii de stat - motiv de tensiuni intre Liviu Dragnea si mai multi baroni din PSD

Zeci de posturi de secretari de stat sunt ravnite de baronii locali din PSD, care au asteptat zadarnic cateva luni o remaniere la acest nivel. Cativa dintre liderii judeteni ai partidului sunt iritati de faptul ca Liviu Dragnea, cel care a numit personal zeci de secretari de stat - multi dintre ei din Teleorman - nu e de acord cu schimbarea acestora, potrivit mai multor surse din partid.

Volatilitatea lirei se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea lirei sterline se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa Brexit este ca si facut, relateaza Bloomberg.

La Sydney s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius. Anuntul a fost facut de Biroul de Meteorologie din New South Wales: la ora locala 15. 25, statia din Penrith a inregistrat temperatura de 47,3 grade Celsius.

La Sydney s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani: 47,3 grade Celsius

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius. Anuntul a fost facut de Biroul de Meteorologie din New South Wales: la ora locala 15. 25, statia din Penrith a inregistrat temperatura de 47,3 grade Celsius.

ALERTA - Mai multe persoane EVACUATE dintr-un bloc, in urma unui incendiu puternic: Pompierii au intervenit de urgenta

Saptesprezece persoane au fost evacuate, sambata seara, in urma unui incendiucare a izbucnit intr-un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Medias. judetul Sibiu. Po.

Cutremur puternic in urma cu scurt timp. Mai multe persoane au fost ranite

Un cutremur cu magnitudinea 5,1 a avut loc, sambata, in vestul Iranului, a anuntat televiziunea iraniana. Cel putin opt persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Stire in curs de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )