Libnet.ro
UNICEF

20:45

La ce s-a gandit Simona Halep atunci cand era condusa cu 5-2 in decisiv de Ajla Tomljanovic

Hotnews Hotnews,
 La ce s-a gandit Simona Halep atunci cand era condusa cu 5-2 in decisiv de Ajla Tomljanovic

Simona Halep a avut parte de primul test adevarat de la Australian Open, numarul doi mondial avand nevoie de nervi de otel pentru a trece de Ajla Tomljanovic si pentru a se califica in turul trei. Simona a fost condusa cu 5-2 in decisiv, dar a reusit cumva sa stranga din dinti si sa revina incredibil pentru o victorie spectaculoasa. continuă pe Hotnews

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, reactie neasteptata dupa esecul Biancai Andreescu. Cele doua sunt mari rivale

Reactia Simonei Hale dupa esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Este dificil sa te astepti ca toate jucatoarele de top sa castige meciurile, a spus campioana noastra la o conferinta de presa. Simona Halep, parere despre esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Vremurile nu sunt usoare Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita de Bianca .

Jucatoarea pe care Simona Halep a terorizat-o. Nu o poate uita: Ma bantuie si acum

Simona Halep e una din jucatoarele de tenis de care multe alte colege de teren se tem. Care este sportiva pe care campioana noastra a terorizat-o? Aceasta nu o poate da uitarii pe romanca si reusitele sale de pe teren. Sportiva care se teme de Halep. Nu am reusit nicio victorie Simona Halep e clar .

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2963 seconds )