Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a semnat contractul pentru modernizarea centrului vechi. Ce vor face autoritatile cu 7,6 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
S-a semnat contractul pentru modernizarea centrului vechi. Ce vor face autoritatile cu 7,6 milioane de euro

Modernizarea centrului vechi pietonal al Calarasiului costa 7,6 milioane de euro, iar investitia va fi sustinuta din fonduri europene. in peisaj va fi construita Piata Mare dupa arhitectura traditional romaneasca. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: TAROM a semnat contractul pentru noua aeronave de tip ATR 72-600

Managementul companiei TAROM a semnat contractul de leasing pentru achizitia unui numar de noua avioane noi tip ATR 72-600, cu 72 de locuri, care vor fi folosite pentru zboruri regionale, interne si externe, si vor inlocui ATR-urile pe care compania le are in prezent in flota, a anuntat vineri Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

OFICIAL Tarom a semnat contractul pentru achizitia a noua ATR-uri. Cand sosesc primele aeronave si cum arata

Compania nationala Tarom a semnat un contract pentru achizitia in leasing a noua avioane noi ATR, identice cu cele actuale. Primele avioane vor fi livrate in prima parte a lunii februarie a anului viitor.

Tarom a semnat un contract pentru noua avioane ATR noi ce vor incepe sa vina din februarie

Tarom a semnat contractul de leasing pentru achizitia unui numar de noua avioane noi - ATR 72-600, cu 72 locuri, care vor fi folosite pentru zboruri regionale interne si externe) si vor inlocui ATR-urile pe care compania le are in prezent in flota, informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor.

A fost semnat contractul de finantare pentru Spitalul Regional Iasi. Ce dotari va avea unitatea

Contractul de finantare pentru primul Spital Regional din zona Moldovei a fost semnat de ministrul Lucrarilor Publice. Noua institutie medicala va avea 850 de paturi si va deservi intreaga Regiune de Nord-Est a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )