Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

B1 B1,
S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

Simona Halep 1 WTA, 26 de ani) debuteaza la Wimbledon, in jurul orei 19:00, impotriva japonezei Kurumi Nara 26 de ani, 100 WTA). Campioana de la Roland Garros a recunoscut mesajul transamt pe care Darren Cahill i. continuă pe B1

LOVITURA pentru Simona HALEP la Wimbledon! A primit un VERDICT cumplit! Din pacate...

Marea campioana Chris Evert declara ca Serena Williams ar putea castiga anul acesta la Wimbledon, insa mai spune ca nu exista o favorita clara pentru turneul gazduit la All England Club. Este suprafata pe.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

WTA: Cum poate ramne Simona Halep lider mondial dupa Wimbledon - Doua jucatoare o pot detrona pe romnca

Al treilea turneu de Grand Slam al anului se va desfasura in perioada 2-15 iulie, iar la finalul celor doua saptamani de intreceri Simona Halep poate pierde locul unu in clasamentul WTA. Doar Caroline Wozniacki 2 WTA) si Sloane Stephens 4 WTA) o pot detrona pe Simona Halep de pe cea mai inalta treapta a podiumului. Pentru a fi sigura de prima pozitie in ierarhia mondiala, Halep trebuie sa ajunga in finala de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

Simona Halep, primele declaratii dupa meciul din turul I de la Wimbledon. Ce spune romanca de marile surprize de pe sfertul ei de tablou

Simona Halep s-a aratat, marti, foarte bucuroasa de faptul ca a reusit calificarea in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, subliniind ca nu e usor sa te impui in primul meci jucat dupa castigarea un.

Simona Halep, victorie fara emotii la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe japoneza.

Simona Halep s-a calificat in turul II la Wimbledon. Romanca a trecut la pas de japoneza Kurumi Nara

Simona Halep 1 WTA) a reusit, marti, sa se califice in turul al doilea al turneului de Grad Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut de japoneza Kurumi Nara 100 WTA) in doua seturi, cu scorul de 6-2,.

LIVE Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o echipa din afara sutei mondiale.

Asa am trait: Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara 6-4 6-2

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o jucatoare de pe locul 100 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )