Libnet.ro
UNICEF

16:16

Saci cu mii de cartele telefonice, gasiti pe o strada din Capitala

Antena3 Antena3,
Saci cu mii de cartele telefonice, gasiti pe o strada din Capitala

Cinci saci cu mii de cartele telefonice de la toti operatorii de telefonie mobila au fost gasiti pe o strada din Capitala, in fata unui bloc. Sacii au fost gasiti de un barbat care a sunat imediat la. continuă pe Antena3

Convorbiri nelimitate! Saci cu mii de cartele telefonice, gasiti pe o strada din Capitala

Mii se cartele telefonice, puse in 5 saci, de la toti operatorii de telefonie mobila au fost gasite pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Descoperirea a fost facuta de un barbat care a sunat imediat.

Scandal la examenul de rezidentiat din Capitala. Zeci de studenti au acuzat erori la softul de corectare

A fost scandal la examenul de rezidentiat din Capitala, dupa ce zeci de studenti au acuzat erori la softul de corectare. in replica, Universitatea de Medicina si farmacie Carol Davila sustine ca softul nu.

Un maxi-taxi a luat foc in trafic, pe soseaua Berceni din Capitala

Un microbuz care circula in regim maxi-taxi a luat foc in trafic, vineri, pe Soseaua Berceni din Capitala. Pasagerii au reusit sa iasa la timp din masina, fara a exista victime, scrie News. ro.

Microbuz in flacari pe soseaua Berceni din Capitala. Pompierii au intervenit de urgenta - VIDEO

Un microbuz arde pe soseaua Berceni din Capitala. La fata locului s-au deplasat cei la de ISU. Potrivit autoritatilor, nu sunt.

Ce s-a intamplat vineri dimineata intr-una dintre cele cele aglomerate intersectii din Capitala. E bataie de joc! - VIDEO

Fie ploaie, fie vant, Dorel munceste cu avant. Si fix asa se intampla vineri dimineata intr-una dintre cele cele aglomerate intersectii din Capitala. Desi ploua, muncitorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )