Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sageata Navodari si ACS Poli Timisoara au retrogradat in liga a doua, desi au castigat in ultima etapa

Antena3 Antena3,
Sageata Navodari si ACS Poli Timisoara au retrogradat in liga a doua, desi au castigat in ultima etapa

Sageata Navodari si ACS Poli Timisoara si-au castigat meciurile disputate in ultima etapa a Ligii I, dar nu au reusit sa evite retrogradarea, urmand sa evolueze in liga a doua din sezonul viitor. in. continuă pe Antena3

Sageata Navodari si ACS Poli au retrogradat in Liga a II-a, in ciuda victoriilor obtinute in fata CFR Cluj, respectiv Concordia Chiajna

Sageata Navodari a retrogradat in Liga a II-a in ciuda faptului ca miercuri a invins CFR Cluj cu scorul de 2-1. Golurile invingatorilor au fost marcate de Pana 5 si Deletici 30, in timp ce pentru.

Brasovul o trimite pe Poli Timisoara in Liga 2, alaturi de Sageata, FC Vaslui si Corona. Viitorul s-a salvat

Drama la cote maxime miercuri seara in Liga 1. Un gol marcat de FC Brasov in minutul 76 a trimis-o pe Poli Timisoara in Liga a 2-a. Iata echipele retrogradate si ce s-a intamplat in ultima etapa, care a salvat echipa lui Gica Hagi. Apasati aici pentru clasamentul actualizat.

Dezastru pentru fotbalul timisorean. ACS Poli a retrogradat in Liga a II-a

ACS Poli a castigat meciul cu Concordia Chiajna, cu 1-0, insa datorita rezultatului meciului Gaz Metan Medias-FC Brasov 1-1), echipa timisoreana a retrogradat.

MINUT cu MINUT Liga 1 FC Botosani-Dinamo 1-2, Gaz Metan-FC Brasov 1-1, Sageata-CFR Cluj 2-1, ACS Poli-Concordia 1-0 si Viitorul-Ceahlaul 1-0

FC Botosani-Dinamo 1-2, Gaz Metan-FC Brasov 1-1, Sageata-CFR Cluj 2-1, ACS Poli-Concordia 1-0si Viitorul-Ceahlaul 1-0au fosttransmise in direct, astazi, in modulul nostru de livetext. Intrati aici pentru a urmari cele mai importante faze de joc.

LIVE Liga 1 Gaz Metan-FC Brasov, Sageata-CFR Cluj, ACS Poli-Concordia si Viitorul-Ceahlaul

FC Botosani-Dinamo 1-2, Gaz Metan-FC Brasov, Sageata-CFR Cluj, ACS Poli-Concordia si Viitorul-Ceahlaul 21:00) sunt transmise in direct, astazi, in modulul nostru de livetext. Intrati aici pentru a urmari cele mai importante faze de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )