Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sah cu piese umane ce recunstituie batalia pentru Timisoara din 1716

Adevărul Adevărul,
Sah cu piese umane ce recunstituie batalia pentru Timisoara din 1716

Spectacolul Sah la rege-jocul istoriei va avea loc, sambata, in curtea Bastionului Theresia. Scenariul si coloana sonora live apartin tinerilor barzi de la Peregrinii. continuă pe Adevărul

Permise de tren gratuite pentru tineri din UE

In Romania ar putea veni cu trenul zeci de mii de tineri din UE, care ar impulsiona industria turistica, insa doar daca brandul de tara va fi promovat corespunzator. in Parlamentul European se pregateste un mega-cadou pentru tinerii din spatiul comunitar: la implinirea varstei de 18 ani ei ar urma sa primeasca gratuit un permis Interrail, cu care vor putea calatori cu trenul in toate tarile UE.

Fondurile destinate subventiei pentru motorina din agricultura, majorate de Guvern

Guvernul a aprobat astazi majorarea sumei alocate in acest an pentru plata ajutorului de stat pentru motorina din agricultura, de la 338,819 milioane de lei la 647,248 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis redactiei.

Zi decisiva pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Fostul ministru Sandu, declaratie soc: Banii s-au dus in campania electorala a lui Traian Basescu din 2009

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

Zi decisiva pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Martor: ii aduceam lui Gheorghe Stefan mari sume de bani in pungi sau genti ieftine

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

O provocare pentru politistii din intreaga lume, virala pe Internet (VIDEO)

Un video in care un grup de politisti din Noua Zeelanda danseaza si bat ritmul unei melodii intr-un lift a devenit viral in intreaga lume. Un reprezentant al oamenilor legii a declarat ca.

Tricolorii s-au antrenat pe sintetic pentru meciul din Kazahstan

Christoph Daum nu lasa nimic la voia intamplarii si joi a programat un antrenament pe terenul sintetic de la Buftea pentru a-i obisnui pe tricolori cu suprafate de joc pe care o vor intalni la Astana Kazahstan).

Casele construite de Guvern pentru sinistratii din Vrancea, vandute sau parasite de localnici (VIDEO)

Localnicii din satul Vadu Rosca, Vrancea, care au primit case construite din banii de la Guvern in urma cu 11 ani, cand apa le-a luat propriile locuinte, nu au stiut sa le aprecieze. Desi statul.

Romania, refugiu pentru mafia din Italia. Cei mai periculosi infractori s-au infiltrat la noi in tara

Membri ai mafiei italiene s-au mutat in ultimii ani in Romania. Fie ca au venit doar sa faca afaceri, fie ca au sosit sa se ascunda, cert este ca unii dintre cei mai periculosi oameni din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )