Libnet.ro
UNICEF

08:30

Permise de tren gratuite pentru tineri din UE

România Liberă România Liberă,
Permise de tren gratuite pentru tineri din UE

In Romania ar putea veni cu trenul zeci de mii de tineri din UE, care ar impulsiona industria turistica, insa doar daca brandul de tara va fi promovat corespunzator. in Parlamentul European se pregateste un mega-cadou pentru tinerii din spatiul comunitar: la implinirea varstei de 18 ani ei ar urma sa primeasca gratuit un permis Interrail, cu care vor putea calatori cu trenul in toate tarile UE. continuă pe România Liberă

Reglementarile privind conditiile de iesire din Romania ale cetatenilor minori, puse in aplicare

Politia de Frontiera Romana pune in aplicare noile reglementari privind conditiile de iesire din Romania ale cetatenilor romani minori, ca urmare a intrarii in vigoare a Legii nr. 169 din 30. 2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, se emntioneaza intr-un comunicat trimis redactiei.

Cati maghiari din Romania cu dubla cetatenie au votat la referendumul din Ungaria

421 de cetateni maghiari din Romania s-au inregistrat sa voteze prin corespondenta la referendumul din Ungaria privind cotele de imigranti impuse de UE organizat duminica, declarat invalid deoarece prezenta la vot nu a atins pragul de 50%, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Inca nu este clar cati din cei care s-au inregistrat au si votat efectiv, deoarece numaratoarea inca nu s-a finalizat, dar e posibil ca mai mult de jumatate din cei care s-au inscris sa fi votat efectiv.

Doua mari banci din Romania au activitatea blocata

BCR Banca pentru Locuinte si Raiffeisen Banca pentru Locuinte acuza faptul ca sistemul bauspar din Romania, care este practicat de cei doi giganti bancari din tara noastra, este blocat de aproape un an de.

Industria silvica si de prelucrare a lemnului din Romania - pondere de 3,5% la formarea PIB (studiu)

Contributia directa a industriei lemnului la formarea PIB in Romania a fost relativ constanta in ultimul deceniu variind intre 1,1% si 1,5%), potrivit unui studiu al PwC Romania. Din acest punct de vedere, Romania se situa in 2014 pe locul 9 in cadrul Uniunii Europene 1,1% comparativ cu media UE de 0,4%). Daca se considera si efectul indirect si cel indus asupra economiei, industria silvica si de prelucrare a lemnului din Romania contribuie cu 3,5% la PIB.

Producatorii de oua din Romania in prag de faliment

Producatorii de oua din Romania sunt in prag de faliment, avertizeaza Adunarea Generala a Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), prin intermediul unui comunicat de presa.

Stocul spatiilor moderne de retail din Romania se ridica la 3,38 milioane mp

La finalul lunii iunie 2016, stocul spatiilor moderne de retail din Romania se ridica la 3,38 milioane mp, 57% din stoc fiind reprezentat de mall-uri, 35% de parcuri de retail si 8% de galerii comerciale, informeaza DTZ Echinox prin intermediul unui comunicat de presa.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele care se aud la Sarmizegetusa Regia

Numeroase locuri din Romania atrag vizitatori pasionati de fenomene paranormale. Marturii perpetuate de-a lungul timpului le prezinta intr-un mod straniu, iar vizitatorii lor sustin ca au fost martori un.

Fondurile destinate subventiei pentru motorina din agricultura, majorate de Guvern

Guvernul a aprobat astazi majorarea sumei alocate in acest an pentru plata ajutorului de stat pentru motorina din agricultura, de la 338,819 milioane de lei la 647,248 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis redactiei.

Zi decisiva pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Fostul ministru Sandu, declaratie soc: Banii s-au dus in campania electorala a lui Traian Basescu din 2009

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )