Libnet.ro
UNICEF

23:00

SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

România Liberă România Liberă,
SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

Compania Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului durabil, ale carei vanzari provin in proportie de peste 70% din constructia si renovarea de locuinte, a furnizat in 2014 materiale pentru realizarea unora dintre cele mai moderne si inovatoare cladiri din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si din alte orase ale tarii, dar si a unor importante proiecte de infrastructura. Cu adevarat vizibile si indeplinind multiple functii, elementele realizate cu diferite materiale produse de Grupul Saint-Gobain din Romania au jucat un rol cheie in design-ul unora dintre cele mai elegante cladiri ale tarii: The Office Cluj-Napoca, United Business Center Cluj-Napoca, Hermes Business Campus HBC), Green Court, precum si Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Materialele au fost alese de constructori si investitori datorita faptului ca produsele fabricate de Saint-Gobain au trecut testul timpului si joaca un rol important in mentinerea consumului de energie al cladirilor la un nivel minimal. De-a lungul intregii sale durate de viata, un produs Saint-Gobain va economisi de peste o suta de ori mai multa energie decat cea utilizata pentru fabricarea lui. continuă pe România Liberă

Metrorex, una dintre cele mai subventionate companii de stat, ramane fara profit chiar si in urma scumpirilor

Metrorex, una dintre cele mai subventionate companii de stat, estimeaza ca anul acesta va obtine profit zero, potrivit datelor transmise de Ministerul Transporturilor, informeaza Ziarul Financiar. Compania.

Romanii isi ajuta semenii. Rata de refuz la donare de organe, una dintre cele mai mici din Europa

Rata de refuz la donarea de organe este in Romania de cel mult 20 la suta, una dintre cele mai scazute din Europa, a anuntat, vineri, corodonatorul national de transplant, Victor Zota, de Ziua Nationala a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )