Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sala polivalenta de 30 de milioane de euro la Romexpo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sala polivalenta de 30 de milioane de euro la Romexpo

Bucurestiul va avea o sala polivalenta la standarde europene, promite primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Nu va fi construita o cladire de la zero, ci va fi transformat pavilionul central de la Romexpo. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a pricopsit Academia Romana cu un palat aristocratic de 30 de milioane de euro a carui intretinere costa o avere

Este vorba de palatul de la Tiganesti al poetului-boier Costache Conache, ce a fost recastigat de Academia Romana dupa sapte ani de procese cu ArcelorMittal. Ansamblul de cladiri, clasificat ca monument istoric, inghite pentru intretinere aproape un sfert de milion de euro pe an si are nevoie si de lucrari urgente de conservare si de restaurare.

CET Govora si Ciech Soda au incheiat un contract de 360 milioane euro, pe zece ani

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora.

CET Govora si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract 360 milioane euro pe zece ani, pentru aburul industrial

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol,.

Indicii, in scadere, pe fondul unui rulaj de 2,02 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 9,16 milioane de lei 2,02 milioane euro), mai mic decat joi 3,2 milioane euro).

CET Govora a incheiat un contract de 360 milioane euro cu Ciech Soda

CET Govora si compania poloneza Ciech Soda au incheiat un nou contract de furnizare a aburului industrial, semnat pe 10 ani, in valoare de 360 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al administratorului judiciar Euro Insol.

Piraeus Bank Romania raporteaza un profit brut de 3,8 milioane euro la 9 luni

Piraeus Bank Romania a inregistrat, la noua luni, un profit brut de 3,8 milioane euro, fata de perioada similara a anului trecut cand a avut pierderi, informeaza un comunicat al bancii, remis Redactiei.

Vienna Insurance Group a inregistrat un profit inainte de impozitare de 301,3 milioane euro

Profitul Vienna Insurance Group, inainte de impozitare, a crescut la 301,3 milioane euro, in primele noua luni, fiind cu 88,4% mai mare decat in perioada similara a anului trecut.

Paravion si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro

Paravion, agentia de turism online din tara noastra, si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro la editia Black Friday de anul acesta, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

Contract de peste 2,4 milioane euro, atribuit fara licitatie catre Telekom: Cum explica ROMATSA de ce doar acest operator ar fi putut furniza serviciile de voce si date solicitate

ROMATSA, administratia romana a serviciilor de trafic aerian, a incheiat luna trecuta prin negociere doar cu Telekom Romania Communications fostul Romtelecom) un contract de servicii de voce si date in valoare de peste 2,4 milioane euro. Intrebati de ce au negociat acest contract doar cu Telekom, oficialii ROMATSA au precizat pentru HotNews. ro ca 'Telekom este, in prezent, singurul operator de pe piata romaneasca, care ofera printr-o infrastructura subterana, atat pe relatii nationale cat si internationale, serviciile necesare pastrarii principiului diversitatii care asigura redundanta necesara in infrastructura unificata proprie utilizata de ROMATSA pentru telecomunicatiile de aviatie'.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )